17 / 05 / 2024

Emekli promosyonu alamadım diye karalar bağlamak yok! Vakıfbank şimdi açıkladı, tıklayın öğrenin

 Emekli promosyonu alamadım diye karalar bağlamak yok! Vakıfbank şimdi açıkladı, tıklayın öğrenin

Emekli promosyonu alamayan vatandaşların yararlanabileceği çok sayıda kampanya yapılmaya başlandı. Bu kampanyalardan biri de Vakıfbank hayata geçirdi. İşte Vakıfbank'ın kampanyasının detayları.



DETAYLAR DA VAR

Harcama sözü asıl kart üzerinden tanımlanmaktadır. Fakat asıl karta bağlı ek kartların harcamaları harcama sözüne dahil edilmektedir.

Harcama sözü kampanyasına 0 850 222 0 724 Müşteri İletişim Merkezi, İnternet Bankacılığı ve VakıfBank Mobil üzerinden katılım sağlayabilirsiniz.

Başvuru yapabilmek için kartın açık ve kullanıma uygun olması gerekir.

Verilen harcama sözü tutarlarının toplamı asıl kredi kartı limitinin %70’ini aşmayacaktır.

Bir müşteri her bir asıl kartı için ayrı ayrı harcama sözü verebilir.

Harcama sözü kampanyasına ayda en fazla 3 defa, yılda 6 defa katılabilirsiniz.

Kampanya ilk hesap kesim tarihinden sonra yeni dönem ekstreden itibaren geçerlidir ve taahhüt süresi seçilen kampanyaya göre değişmektedir (12 veya 6 aydır).

Taksitli işlemlerin toplam tutarı ilk taksitin yansıdığı ekstrede dikkate alınacaktır, diğer taksit tutarları ileri aylarda harcama taahhüdüne dahil edilmeyecektir.

Nakit çekim işlemleri ve World puan kullanılarak yapılan harcamalar Sözünle Kazan’a dahil edilmeyecektir.

Ertelemeli işlemlerde, işlemin yapıldığı tarih dikkate alınarak, ilgili ayın harcama sözü tutarına eklenerek hesaplanması gerekmektedir.

Yurt dışında yapılan alışverişlerden sadece TL ekstrelere yansıyanlar harcama sözüne dahil edilmektedir.

Kampanya kapsamında harcama sözü 1 kez ihlal edilebilir. Harcama Sözünün ihlal edildiği ilk ay için takip eden ikinci ay toplam harcamanın verilen iki aylık toplam harcama sözü tutarına eşit veya büyük olması gerekmektedir. Aksi halde kampanyadan çıkartılır.

Kampanya kapsamında İki ay harcama sözünü yerine getirmeyen kart sahibi kampanyadan çıkartılır ve ilk kesilecek ekstreye indirim tutarı borç olarak yansıtılır.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön