18 / 05 / 2024

Emekli promosyonunu boşverin bir de buna bakın! Bir 1O bin TL değil ama kazandırır

Emekli promosyonunu boşverin bir de buna bakın! Bir 1O bin TL değil ama kazandırır

Vatandaşlar sadece emekli promosyonları üzerinden kar edebileceklerini düşünüyorlar. Ancak bu durum gerçekçi değil. Birçok marka hediye veriyor. İşte o markalardan birinin kampanyası hakkındaki detaylar...



Kampanya döneminde ürün iadesi, ürün iptali ve benzeri nedenlerden dolayı kampanya şartları sağlanamadığı durumlarda, puan kazanımı olmayacaktır.

Albaraka Worldcard sahiplerinin kampanya katılımı için AMAZON yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra, AL yazıp boşluk bırakmadan 8 haneli olacak şekilde (00******) müşteri numaralarını SMS ile 4454’e göndermeleri gerekmektedir.

SMS gönderim bedeli GSM operatörlerinin kendi tarifeleri üzerinden belirlenmektedir.

Kampanyaya katılım yapılması durumunda kampanya kapsamında kazanılan puanlar 20 Eylül 2022 tarihinde kartlara yüklenecek olup, puanların son kullanım tarihi 20 Ekim 2022`dir. Kullanılmayan Worldpuan’lar 21 Ekim 2022 tarihi itibariyle geri alınacaktır.

Yok böyle şartlar! Maaşları 30-50 bin TL arasında değişiyor!

Volkswagen Eylül fiyatlarını açıkladı! İşte, Volkswagen Tiguan’ın 7 Eylül 2022 fiyat listesi…

Excalibur laptoplar öğrencilerin imdadına yetişiyor! Hem ders hem oyun


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön