25 / 07 / 2024

Emekliler bu habere çok üzülecek! Bankalara şikayet yağdı

Emekliler bu habere çok üzülecek! Bankalara şikayet yağdı

Emeklilerin aylık promosyonu hususunda bankalar içindeki rekabet yükselirken, bazı üzücü gelişmeler de meydana geldi. 31 Mart 2022-31 Mart 2023 dönemine ait bankalarla alakalı emekli şikayetleri meydana geldi.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Maaş promosyonları nedir?

Maaş promosyonları, çalışanların maaş hesaplarına bağlı olarak sunulan avantajlardır. Bu avantajlar genellikle bankalar tarafından sunulur ve işverenlerin işbirliği ile çalışanlara sunulur. Maaş promosyonları, birçok bankanın sunduğu kredi kartları, hesap işletim ücreti muafiyeti, faizsiz kredi, sigorta gibi avantajları içerir.

Bankalar, maaş hesabı açan müşterilere çeşitli avantajlar sunarak, müşteri sadakatini artırmak ve yeni müşteriler kazanmak amacıyla maaş promosyonları sunarlar. Bankaların sunduğu maaş promosyonları arasında, hesap işletim ücreti muafiyeti, kredi kartı aidatı muafiyeti, faizsiz kredi imkanı, indirimli kredi faiz oranları, nakit geri ödeme, sigorta gibi çeşitli avantajlar yer alabilir.

Emekliler bu habere çok üzülecek! Bankalara şikayet yağdı

İşverenler de, çalışanlarına maaş promosyonları sunarak, çalışan memnuniyetini artırmayı hedeflerler. Bu promosyonlar, çalışanların maaş hesaplarına bağlı olarak verilir ve bankalarla yapılan anlaşmalar çerçevesinde sunulur. İşverenler, çalışanlarına sunulan maaş promosyonları sayesinde, çalışan memnuniyetini artırabilir, işveren marka imajını güçlendirebilir ve işveren sadakatini artırabilir.

Maaş promosyonları, çalışanların maddi yüklerini hafifletmek ve işverenlerin onları motive etmek için sunduğu bir teşvik olarak da düşünülebilir. Ancak, maaş promosyonlarının detayları ve sağladığı avantajlar bankadan bankaya ve işverenden işverene değişebilir, bu nedenle çalışanların, avantajları ve şartları dikkatlice incelemesi önemlidir.

Erken emeklilikte küçük esnafa müjde! Tam 1 milyon kişi faydalanacak

Merkez Bankası'nın milyar dolarlık müdahale

14 Mayıs seçimi sonrası dolar ne olur? Dünya devi bankadan gündemi sarsan tahmin


Geri Dön