17 / 05 / 2024

Emekliler dikkat! Bayram ikramiyeleri belli oldu mu? Ne kadar zam gelecek? İşte ayrıntılar...

Emekliler dikkat! Bayram ikramiyeleri belli oldu mu? Ne kadar zam gelecek? İşte ayrıntılar...

Nisan ayıyla beraber 'Bayram ikramiyeleri ne kadar olacak? Emeklilere ne kadar zam yapılacak?' gibi soruların araştırmaları arttı. Peki memur ve emeklilerin bayram ikramiyesi ve Temmuz zamları belli oldu mu? İşte ayrıntılar...



TEMMUZ ZAMMI İÇİN YÜZDE 15.95

Bu şekilde Temmuz'da yapılacak zam şimdiden yüzde 15.95 oranını gördü. SSK ve Bağ-Kur emeklileri için de 2 ayda yüzde 16.45 zam meydana gelmiş oldu. 

Hem Ocak ayında emekli ve memurlar için hayata geçirilen iyileştirmeler hem de Çalışma Bakanı Vedat Bilgin ile AK Parti Grup Başkan Vekili Muhammet Emin Akbaşoğlu'nun daha önce gerçekleştirdiği konuşmalar memurlara ve emeklilere 'ek zam' beklentilerinin yükselmesine neden oldu. 

Emekliler dikkat! Bayram ikramiyeleri belli oldu mu? Ne kadar zam gelecek? İşte ayrıntılar...

ASGARİ ÜCRETE İKİNCİ ZAM GÜNDEMDE

Mynet'te yer alan habere göre; bunun için Haziran ayında harekete geçilmesi planlanıyor. Aynı zamanlarda asgari ücrete ikinci bir zam gelp gelmeyeceğiyle ilgili de bir karar verilecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da tarafından da hem asgari ücrete hem de diğer çalışanlara ilişkin maaş zammıyla ilgili ihtiyaç haline dikkat çekmişti.

Araç sahipleri dikkat! Benzine 80 kuruş indirim!

Market reyonlarında satılan bu ürünlerde görülmemiş fiyat farkı! Yüzde 456 zam geldi

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş Nisan ayını işaret etti ve uyardı! Herkes görecek...

Tarımsal destek ödemeleri hesaplara yatıyor! Bakan Kirişci resmen açıkladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön