29 / 04 / 2024

Emekliler, sevinçten uykunuz kaçacak! Bayram ikramiyesine okkalı zam yolda! Kaç TL oluyor?

Emekliler, sevinçten uykunuz kaçacak! Bayram ikramiyesine okkalı zam yolda! Kaç TL oluyor?

Emeklilerin bayramı rahat geçirmelerini sağlayan bayram ikramiyesinde bu yıl ne kadar zam olacağı merakla bekleniyor.  Ankara kulislerinden gelen haberler bu yıl bayram ikramiyesine okkalı bir zam geleceği yönünde. Peki emekli ikramiyesi kaç TL olacak?



  

 

 

Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı için yılda iki kez ödenen bayram ikramiyesini pek çok emekli dört gözle bekliyor. Kısıtlı bütçeyle ay sonunu çıkarmaya çalışan emekliler için bayram ikramiyesi, bir ihtiyaçlarını karşılayacakları toplu paraya sahip olmak ve bayramı rahat geçirmek anlamına geliyor.

Peki bu yıl emeklilere verilecek bayram ikramiyesine zam geldi mi? Emeklilerin bayram ikramiyesi kaç TL olacak? Bayram ikramiyeleri hangi tarihte ödenecek? İşte detaylar…

Emekliler, sevinçten uykunuz kaçacak! Bayram ikramiyesine okkalı zam yolda! Kaç TL oluyor?

Asgari ücrete, memurlara ve emeklilere yeni yılda gelen maaş zamlarının ardından milyonlarca emekli bayram ikramiyelerinin de bu yıl zamlı ödenmesi umudunu taşıyor.  Bayram ikramiyesine zam gelip gelmeyeceği, ne zaman ödeneceği araştırılıyor.

Peki emeklilerin bayram ikramiyesi zamlandı mı? Emekli bayram ikramiyesi kaç TL?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön