14 / 05 / 2024

Bu haberi duyan sevinçten bayram edecek! Asgari ücret 10 bin TL üzerine çıkabilir!  

Bu haberi duyan sevinçten bayram edecek! Asgari ücret 10 bin TL üzerine çıkabilir!  

Kısa süre önce zam gelen asgari ücrete seçimlerden önce yeniden ek bir zam gelip gelmeyeceği milyonlarca vatandaş tarafından merak ediliyor.  Asgari ücretle çalışan vatandaşların mutluluğa boğacak haber geldi. Asgari ücretliye ek zam geliyor mu? Asgari ücrete kaç TL ek zam yapılacak? İşte detaylar



Asgari ücrete Ocak ayında yapılan yeni yıl zammının ardından, iğneden ipliğe her şeye  de zam gelmesiyle birlikte zam miktarı çoktan eridi.  Ancak milyonlarca çalışanı sevince boğacak haber de geldi.

Türkiye’nin yarısı asgari ücret ya da çok az üstünde maaşlarla çalışıyor. Bu nedenle asgari ücrete yapılacak yeni bir zam haberini milyonlarca çalışan nefesini tutmuş bekliyor.

Peki asgari ücrete ek zam gelecek mi?

Bu yıl seçimlerin  de yapılacağı önemli bir yıl olması nedeniyle asgari ürete ek zam geliyor. Peki zam hangi ayda yapılacak? Asgari ücrete ek kaç TL olacak?

Bu haberi duyan sevinçten bayram edecek! Asgari ücret 10 bin TL üzerine çıkabilir!  

Milyonlarca çalışanı mutluluğa boğacak asgari ücret ek zammına ilişkin yüz güldüren açıklamalar birer bire gelmeye başladı.

EK ZAM YAPILACAK MI?

Enflasyonun altında ezilen vatandaşlar, asgari ücrete ara zam yapılacak mı, ne zaman yapılacak diye merak ediyor.  Bütçe denkleştirmek giderek zorlaşırken, asgari ücret pek çok vatandaşa yeterli gelmiyor. Seçimlerin 14 Mayıs tarihinde yapılacağı açıklanmıştı. Bu tarih öncesinde asgari ücrete ara zam müjdesi  gelmesi bekleniyor.

Seçime yönelik çalışmalara hız verilirken, asgari ücret konusunda yeniden bir iyileştirme yapılacağının sinyalleri gelmeye başladı.  Yapılması düşünülen ek zammın  ne kadar olacağı ise pek çok çalışan tarafından araştırılıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön