25 / 07 / 2024

Bu haberi duyan sevinçten bayram edecek! Asgari ücret 10 bin TL üzerine çıkabilir!  

Bu haberi duyan sevinçten bayram edecek! Asgari ücret 10 bin TL üzerine çıkabilir!  

Kısa süre önce zam gelen asgari ücrete seçimlerden önce yeniden ek bir zam gelip gelmeyeceği milyonlarca vatandaş tarafından merak ediliyor.  Asgari ücretle çalışan vatandaşların mutluluğa boğacak haber geldi. Asgari ücretliye ek zam geliyor mu? Asgari ücrete kaç TL ek zam yapılacak? İşte detaylar


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


Ankara kulislerinde konuşulan haberlere göre,  asgari ücrete ek bir zam daha yapılacak. Bu konuda   Ankara'da bir komisyon toplandığı haberleri gelirken, 2023 yılı asgari ücret zammı  yüzde 54,66 oranında uygulanmış ve maaşlar net 8 bin 506 TL’ya çıkmıştı.

NE KADAR ZAM YAPILACAK?

Açıklanan seçim tarihi 14 mayıs olurken, seçimden önce yeni bir zam yapılacağı öngörülüyor.

Bu haberi duyan sevinçten bayram edecek! Asgari ücret 10 bin TL üzerine çıkabilir!  

Yapılacak  ara zammın ardından asgari ücretin miktarının 10 bin TL’yi aşacağı bekleniyor. Daha önce bu konuda açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan  ihtiyaç olursa asgari ücret için ek zam daha yapacaklarını belirtmiş, Bakan Vedat Bilgin de,  asgari ücret için ara zam var mı? sorusuna, "Asgari ücretle çalışanların ücreti 455-460 dolar arasına yükselterek Türkiye’nin ekonomik gücünü kanıtladık.. Olağanüstü bir durum olması halinde düşünülebilir" diye konuştu.

Böyle yardım görülmedi! Bakanlık, tam 200 bin TL ev onarım desteği veriyor! Geri ödeme yok!

Tarım Kredi Market’te Peros 7 kg deterjan 109 TL, Nohut 28, Bulgur 15 TL! 10 Şubat 2023 Fiyat Listesi

En uygun elektrikli ısıtıcı kaç TL? Elektrikli ısıtıcı tasarruflu mu? 8 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Duyan inanamıyor! Garanti Bankası’ndan hiç masrafsız, tertemiz 10 bin lira! Başvuran alıyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön