03 / 05 / 2024

Emeklilere bir müjde daha! Kurban Bayramı'ndan önce hesaplara yatacak

Emeklilere bir müjde daha! Kurban Bayramı'ndan önce hesaplara yatacak

Emeklilerin gündeminden düşmeyen bayram ikramiyesine dair gelişmeler meydana gelmeye devam ediyor. Emeklilerin yüzünü güldürecek ikramiye zammı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aracılığı ile açıklandı. Kurban Bayramı'nda verilecek ikramiyede dev zam bekleniyor.



Emekli ikramiyesi için beklentiler emekli vatandaşları sabırsızlandırıyor. SSK, Bağ-Kur, 4C emeklisi ve Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesiyle emekli olan vatandaşları sevindiren haber ilan edildi. Çifte müjdeyi gören emekliler havalara uçtu. Temmuz ayı ile beraber yapılacak aylık zammının yanında bayram ikramiyesi için de zam bekleniyor.

4A, 4B ve 4C emeklisine seçimlerden sonra hükümetin kurulmasıyla beraber zam tufanı bekleniyor. Ülkemizde yer alan 16 milyon emekliye müjdeler gelmeye devam ediyor. 13. Cumhurbaşkanı'nın Recep Tayyip Erdoğan'ın gelmesiyle gündemde yerini koruyan zam gelişmelerine dair açıklama geldi.

SEÇİM SONRASI ZAM MÜJDESİ

Seçimlerin neticelenmesinin arkasından tekrar Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarıyla emeklilerin gündemindeki yerini korudu. Seçimin ardınan canlı yayında yaptığı konuşmada aylıklar hakkında kritik açıklamalar yaptı. Açıklamalarında yeni kabinenin kurulması gerektiğine değinen Erdoğan, emeklileri de unutmayarak açıklamalarını sürdürdü.

Emeklilere bir müjde daha! Kurban Bayramı ndan önce hesaplara yatacak

Yeni kabinenin kurulmasıyla beraber emekli aylık zammı ve emekli bayram ikramiye zammı gündemde yer alacağını söyledi. Meclisten geçmesi gereken kararların Resmi Gazete'de yayınlanarak faaliyete girmesi gerektiğini söylendi. Emekli vatandaşların gündeminde yer alan zamlara dair meraklı sualler cevap arıyor.

Emeklilere bir müjde daha! Kurban Bayramı'ndan önce hesaplara yatacak


Geri Dön