19 / 05 / 2024

Emeklinin maaşı katlanıyor! 3 gün içinde hesaplarda!

Emeklinin maaşı katlanıyor! 3 gün içinde hesaplarda!

Bankalar emeklilere promosyon verebilmek için yarışa girdi. Emeklileri hem kendi bankasına çekmek hem de destek olmak amacıyla promosyon kampanyası başlatan bankalardan açıklamalar gelmeye başladı...



3 GÜN İÇİNDE HESAPLARA GEÇİYOR

 

Emeklilerin promosyon ödemesinden yararlanabilmesi için maaş ödemelerini 3 yıl boyunca Kuveyt Türk Bankası'ndan almak için başvurmaları yeterlidir.

Emekli maaşını Kuveyt Türk'e yeni aktarmış olan müşteriler en az bir kez maaşlarını bankadan alması, mevcut emekli müşterileri ise beklemeden en yakın Kuveyt Türk şubesine gelerek promosyon başvurusunda bulunması gerekiyor. Ödeme müşterinin hesabına 3 iş günü sonrasında aktarılıyor.  Birden fazla emekli maaşı alanların promosyon talebinde bulunmaları durumunda maaşlarının toplamı dikkate alınarak tek promosyon ödemesi yapılacaktır.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön