13 / 05 / 2024

Emily Kernan Rafferty kimdir? Emily K. Rafferty kaç yaşında?

Emily Kernan Rafferty kimdir? Emily K. Rafferty kaç yaşında?

Emily Kernan Rafferty, müzelerin önde gelen isimlerinden biri olarak tanınan bir yönetici ve kültür aktivistidir. Metropolitan Sanat Müzesi'nin ilk kadın başkanı olan Emily K. Rafferty kimdir? İşte ayrıntılar...



Rafferty, ayrıca çeşitli kuruluşlarda yönetim kurulu üyeliği yaptı. NYC & Company'nin başkanı olarak turizm ve pazarlama konularında faaliyet gösterdi. Ulusal 11 Eylül Anıtı ve Müzesi'nin yönetim kurulu üyesidir ve halen başkanlık görevini sürdürüyor. Ayrıca PJT Partners'ın yönetim kurulu üyesidir. Rafferty, Amerikan Kadın Tarihi Müzesi'ndeki Bipartisan Kongre Komisyonu'nun danışma kurulu üyesi olarak görev yaptı ve Smithsonian Enstitüsü'ne danışmanlık hizmeti verdi. Danışmanlık şirketi Emily K. Rafferty & Associates'in başkanı olarak çalışıyor.

 Emily Kernan Rafferty kimdir? Emily K. Rafferty kaç yaşında?

Emily K. Rafferty, kültür, yardım konuları ve yönetim kurulu etkinliği konularında kâr amacı gütmeyen sektörlere danışmanlık hizmeti veriyor. Ayrıca çeşitli kuruluşlarda yönetim kurulu üyeliği yapıyor. Pek çok sayıda ödül alan Rafferty, Crain’s New York Business tarafından 2009’dan 2013’e kadar New York’un en etkili 100 kadını arasında seçildi ve 2015 sonbaharında Onur Listesine dâhil oldu 2012’de New York Üniversitesi’nden Lewis Rudin New York City’ye Örnek Hizmet Ödülü ve 2018’de Ulusal 11 Eylül Anıtı ve Müzesi’nden Ömür Boyu Başarı Ödülü aldı. Emily K. Rafferty, 2018 senesinden bu yana Koç Holding'in yönetim kurulu üyesi olarak da görev yapıyor.

Dr. Cem M. Kozlu kimdir?
Caroline Nicole Koç kimdir? Caroline Koç kaç yaşında?
Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? İşte Türkiye'nin en zengin kadını hakkında merak edilenler!
Mustafa Rahmi Koç Kimdir?
Ali Y. Koç Kimdir?

Geri Dön