26 / 07 / 2024

Emlak sektörü çıtayı yükseltti!

Emlak sektörü çıtayı yükseltti!

Ekim ayında 7, Kasım ayında 17 projenin lansmanı gerçekleştirildi. Projeler art arda satışlara başladı. Kasım ayında satışa çıkan projelerin başında Avrupa Konutlan Kale projesi geliyor.


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


2014 yılının sonlarına yaklaştığımız bu zamanlarda projeler tanıtılmaya, görücüye çıkmaya devam ediyor. Türkiye'nin lokomotif sektörü olan inşaat sektörü dur durak dinlemiyor, projeleri hayata kazandırmaya devam ediyor. Ekimde 7 proje satışa çıkarken, kasım ayında tamı tanıma 17 projenin lansmanı gerçekleştirildi. Kasım ayında satışa çıkan projelerin başında Avrupa Konutları Kale projesi geliyor.


REKORUN "KALE'Sİ OLDU!


Artaş İnşaat'ın Topkapı Cevizlibağ aksında hayata geçirdiği Avrupa Konutları Kale projesi, 1 haftada 400'ün üzerinde konut satarak rekor kırdı. 


37 bin metrekare arsa üzerine konumlandırılan ve Viva Mimarlık ofisi tarafından tasarlanan projede; 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. 599 daire ile birlikte 30 dükkan ve 52 ofis bulunuyor. Projenin 31 Temmuz 2016 tarihinde tamamlanması planlanıyor. Aynca Kasım ayında lansmanı gerçekleştirilen ve satışlara başlayan ve adından söz ettiren projeler şöyle sıralanıyor;


"Ege yakasında inşa edile Karşıyaka Rezidans,  Ankara  İncek'te hayata geçirilen İncek Green, Alkan A.Ş projesi Ankara Endpoint, Emlak Konut GYO'nun 467 metrekarelik arsası üzerine kurulan ve Zekeriyyaköy'de köy hayatım tekrar getiren; "Siyah Kalem Köy', Tahincioğlu'nun Nidapark Seyrantepe projesi, Dekar DK'nin Bahçeşehir'deki Aşmalı Bahçeler, Beyoğlu Belediyesi ile Çalık Gayrimenkul ortaklığında Taksim'de inşa edilen ve Tarlabaşı caddesinin baştan aşağıya mimarisini ve görüntüsünü yenileyen 'kentsel dönüşüm projesi' Tarlabaşı 360 projesi, AB Grup'un Yenibosna'da inşa ettiği AB Yaşam Evleri, Sinpaş GYO'nun Aydos Country'si, Mar Yapı ile Phillippe Starck'ın G-YOO projesi, Seba İnşaat ile îndex'in ortaklığında Cendere vadisinde inşa edilmekte olan Seba Office Boulevard projesi, Başakşehir'de Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilmesi planlanan 'Evvel İstanbul' projesi, Ataşehir'de inşa edilen Bulvar 216 projesi, yine aym bölgede Canan Yapı tarafından inşa edilen Canan Business, Bursa'da inşa edilen Bursa Marka Rezidans, Halkalı'da inşa edilen Ant Plato." 


 

Türkiye gazetesi




Geri Dön