30 / 04 / 2024

En büyük pırlanta fırsatı Koçak'ta! Net yüzde 50 indirim! İşte Koçak Pırlanta fiyat listesi 3 Eylül 2022...

En büyük pırlanta fırsatı Koçak'ta! Net yüzde 50 indirim! İşte Koçak Pırlanta fiyat listesi 3 Eylül 2022...

Pırlanta almak isteyenler indirimli pırlanta fiyatlarını araştırıyor. Net yüzde 50 indirim fırsatı ile Koçak indirimli takıların listesnii paylaştı. İşte 3 Ekim 2022 Koçak Pırlanta 2022 fiyat listesi...



Pırlanta yüzük, bileklik, kolye ve küpelerde büyük indirim başladı. Koçak'ta net yüzde 50 indirim fırsatı açıklandı. Koçak tüm pırlanta kolye, bileklik, yüzük ve küpelerde  büyük indirimi duyurdu. 

Pırlanta  küpeden, pırlanta zincir kolyeye, tek taş  pırlanta yüzükten pırlanta  beştaş yüzüğe kadar onlarca üründe uygulanan indirimler sayesinde alışveriş yapan takı severlerin yüzü gülüyor.

Kadınların vazgeçilmez takısı haline gelen pırlanta takıların fiyatları binlerce kadın tarafından araştırılıyor.

Peki Koçak'ta pırlanta kolye, küpe, bileklik ve yüzük ne kadar? İşte Koçak Pırlanta fiyat listesi 3 Ekim 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön