22 / 05 / 2024

En fazla geliri o elde etti! İzlenme de Youtube'ı bile geride bıraktı

En fazla geliri o elde etti! İzlenme de Youtube'ı bile geride bıraktı

Uygulama analizi şirketi App Annie'nin bir raporuna göre, TikTok kullanıcıları artık her ay içerik izlemek için YouTube kullanıcılarından daha fazla zaman harcadığı  tespit edildi. 



BBC News , TikTok'un kabaca 700 milyon kullanıcısıyla karşılaştırıldığında, YouTube'un iki milyar kullanıcısı olması nedeniyle genel olarak harcanan süre açısından hala önde olduğunu belirtiyor . Yine iOS kullanıcıları ve Çin'de Douyin olarak yeniden adlandırılan uygulamanın kullanıcıları hariç tutulduğunda YouTube, Android telefonlarda geçirilen süre bakımından bu yılın ilk yarısı itibarıyla "Sosyal ve Eğlence Uygulamaları" arasında hala
 bir numara, TikTok ise beşinci sırada yer alıyor. üç Facebook uygulamasının arkasında: Facebook, WhatsApp ve Instagram. App Annie'nin verilerine göre, kullanıcılar dünya çapında hem iOS hem de Android'de (Çin'deki Android kullanıcıları hariç) YouTube'da TikTok'tan daha fazla para harcıyor.

En fazla geliri o elde etti! İzlenme de Youtube ı bile geride bıraktı

TikTok'un bu kadar başarıyı tam olarak nasıl bulduğunu merak ediyorsanız, App Annie bunun "Kısa video, özgün içerik ve canlı yayın" olduğunu düşünüyor. Bu nedenle, YouTube'un kendi YouTube Shorts'unu piyasaya sürerek TikTok'un kısa biçimli video formatını taklit etmeye çalışması şaşırtıcı değil .

İthal et fiyatları ne kadar olacak? Ne zaman satışa çıkacak?

Kia Bongo'ya 50 bin TL zam geldi! İşte Kia Bongo 24 Ocak 2023 fiyat listesi!

Ekonominin sıkıntılı olduğu şu dönemlerde QNB'den harika fırsat! Boyner'den yapacağınız alışverişlerde büyük indirim

Geri Dön