10 / 05 / 2024

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar: Adıyaman'da günlük 10-11 bin varil petrol üretimi yapılıyor

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar: Adıyaman'da günlük 10-11 bin varil petrol üretimi yapılıyor

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Adıyaman'a gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar,  Adıyaman'da, günlük 10-11 bin varil petrol üretimi yapıldığını açıkladı. İşte detaylar...



 "10-11 bin varil günlük petrol üretimi burada yapılıyor"

Bakan Bayraktar, Adıyaman'ın Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı için çok önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayarak, Adıyaman'ın Türkiye'nin petrolcülüğü için büyük bir öneme sahip olduğunu ifade etti. Ayrıca, Adıyaman'ın gelecekte de bu öneminin artarak devam edeceğine inandığını dile getirdi. Bakan Bayraktar, Adıyaman'ın bugün itibariyle günlük 10-11 bin varil petrol üretimi gerçekleştirdiğini belirtti. Bakan, "Bugün itibariyle 10-11 bin varil günlük petrol üretimi burada yapılıyor" diye konuştu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar: Adıyaman da günlük 10-11 bin varil petrol üretimi yapılıyor

"Deprem sonrası yaşanan altyapı sorunlarını çözdük"

Deprem felaketinin ardından Adıyaman'da yaşanan elektrik, doğalgaz ve altyapı sorunlarını hızla çözdüklerini açıklayan Bakan Bayraktar, bölgedeki çalışmalara ilişkin bilgi verdi. Deprem sonrası elektrik ve doğalgaz gibi temel enerji kaynaklarının hızla yeniden sağlandığını ve bölge halkının ihtiyaçlarının karşılandığını söyledi. Ayrıca, bölgedeki yetkililerin deprem sürecinde kendi can güvenliklerini riske atarak vatandaşlara yardımcı olduklarını vurguladı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Adıyaman'daki ziyareti sırasında yapılan çalışmaların önemine dikkat çekerek, enerji talebinin hızla karşılandığını ve bölgenin yeniden normale dönmesine yardımcı olunduğunu belirtti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, açıklamalarının ardından konteyner kentte incelemelerde bulundu.
Adıyaman, Türkiye'nin enerji sektöründe önemli bir potansiyele sahip olmaya devam ediyor ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, bölgenin enerji ihtiyaçlarının karşılanması ve gelecekteki potansiyelinin değerlendirilmesi için çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Morgan Stanley, Ağustos'ta 500 baz puan artış bekliyor

Deutsche Bank, faiz kararı sonrası enflasyon tahminini açıkladı

Ünlü ekonomist tek tek anlattı: Faiz arttığı halde dolar neden yükseliyor?


Geri Dön