08 / 05 / 2024

Enflasyon 20 yılın zirvesinde! Asgari ücrete zam gelecek mi?

Enflasyon 20 yılın zirvesinde! Asgari ücrete zam gelecek mi?

TÜİK, enflasyon rakamlarını dün açıkladı. Açıklanan enflasyon rakamlarının yüzde 20 yıllık rekor olduğu belirtildi. Bu doğrultuda yıllık enflasyon yıllık yüzde 70’e dayanırken, 20 yılın yeni zirvesi görüldüğü ifade edildi.



Kamupersoneli'nde yer alan habere göre; aylık TÜFE’ye göre 10 ana grup daha düşük, 2 ana grup daha yüksek değişim kaydetti.  

Enflasyon rakamlarındaki bu artıştan sonra gözler yine asgari ücret zammı hakkında yapılacak olan açıklamalara çevrildi. Bir gazeteci tarafından yapılan açıklamada asgari ücrete zam konusunun henüz masadan kalkmadığı ifade edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş asgari ücret çıkışı! Yapılan zam oranını açıkladı

EYT son durum nedir? EYT çıkacak mı, yeni gelişme var mı?

Sağlık çalışanlarına 3600 ek gösterge müjdesi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön