11 / 05 / 2024

Enpara resmen para saçıyor! Herkesin hesabına geri ödemesiz 7.500 TL yatırıyor!

Enpara resmen para saçıyor! Herkesin hesabına geri ödemesiz 7.500 TL yatırıyor!

QNB Finansbank’ın yan kuruluşu olan Enpara.com, çok konuşulacak bir kampanyaya imza zattı. Enpara.com, kampanya kapsamında tamı tamına 7.500 TL vereceğini duyurdu.



İŞTE DETAYLAR

  • Kampanya 1 Ekim 2021 – 31 Aralık 2023 tarihlerinde yalnızca Enpara.com cep şubesinin “Bizi tavsiye edin” bölümünden “Tanıdığım işletmelere” seçeneğini tercih ederek gerçekleştireceğiniz tavsiyeler için geçerlidir.

  • Enpara.com Şirketim’i önerdiğiniz işletmelerin mutlaka kendileri ile paylaştığınız linki kullanarak Enpara.com Şirketim’e başvuru yapmaları gerekir.

 Enpara resmen para saçıyor! Herkesin hesabına geri ödemesiz 7.500 TL yatırıyor!

  • Yalnızca sistemsel bir şekilde izleyebileceğimiz tavsiyeler kapsamında ödül verebileceğimiz için yukarıda belirtilen metot haricinde yapılan tavsiyeler kampanya kapsamında değildir.

  • Enpara.com Şirketim’i önerdiğiniz işletme Enpara.com Şirketim müşterisi olup ilk 30 gün içinde Günlük hesap, Enpara.com POS veya Enpara.com Şirketim Kredi Kartı’ndan herhangi birini kullanmaya başlaması halinde 150 lira ödül kazanırsınız.

  • Söz konusu kampanya, tavsiyeniz yardımı ile Enpara.com Şirketim’i kullanmaya başlayan ilk 50 işletme ile sınırlı olacak. Yani, 31 Aralık 2023 tarihinde sona erecek kampanya sonuna kadar toplamda en fazla 7.500 liraya kadar ödül kazanabilirsiniz.

  • Kazanılan ödül tutarı önerdiğiniz işletmenin Enpara.com Şirketim’i aktif bir şekilde kullanmaya başladığı ayı takip eden ayın yedinci gününde Enpara.com Vadesiz TL hesabınıza aktarılır. Bunun yanı sıra, ödül kazanan müşteriler aynı gün mobil bildirim aracılığıyla bilgilendirilir. Ayın yedinci gününün bir tatil gününe denk gelmesi halinde işlemler takip eden ilk iş gününde yapılır.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

İslam Memiş’ten 14 Mayıs öncesi sürpriz tahmin! ‘Seçim ikinci tura kalırsa dolar ve gram altın...’

Garanti BBWA’dan yeni duyuru! 1.000 TL hediye edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tamı tamına 403 personel alacak! Son 4 gün!


Geri Dön