08 / 05 / 2024

Erdal Kılıç Kimdir?

Erdal Kılıç Kimdir?

Erdal Kılıç kimdir? Erdal Kılıç’ın mesleği nedir? Erdal Kılıç hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!



ERDAL KILIÇ KİMDİR?

Erdal Kılıç, 1971 yılında Gümüşhane’de dünyaya geldi.

ERDAL KILIÇ EĞİTİMİ!

Erdal Kılıç, ilkokul ve ortaokul eğitimini Fransa’da tamamladı. 1985 yılında Türkiye’ye dönüş yapan Kılıç, Kabataş Erkek Lisesi’ne girdi burayı birincilik ile tamamladı. Üniversite eğitimini ise 1990 yılında İTÜ Elektrik-Elektronik Fakültesi’nde tamamladı.

Erdal Kılıç, IAESTE öğrenci değişim programı ile birlikte Fransa’da Societe Vicat’da stajını yaptı. Kılıç, elektronik haberleşme mühendisliğinde lisansını tamamladı ve 1994 yılında mezun oldu.

ERDAL KILIÇ İŞ HAYATI!

Erdal Kılıç, profesyonel iş hayatına ise Belbim A.Ş’de sistem mühendisi olarak çalıştı ve İSKİ’nin IT altyapısının kuruluşunda çalıştı.

  • 1996 2006 yıllarında ise ITC sektöründe 6 çeşitli şirketin kurucu ortağı ve aynı zamanda yöneticisi oldu.
  • 2006 ile 2012 yıllarında Mobil ve Sabit Hat operatörlerinin altyapısı, altyapı bakımı, işletme ve aynı şekilde yapım işlerini yapmakta olan Marin Telekom ve Metrobil teknoloji şirketlerinin genel müdürlüğünü yaptı.
  • Kılıç, bilişim, teknoloji, iletişim ve genel organizasyon alanlarındaki hem ulusal hem de uluslararası piyasa tecrübesi ile 2012 yılında Gübretaş ve Suud kökenli Nesma Holding ortaklığı ile kurulan Negmar Deniz Yatırım’ın iştiraki olarak faaliyet göstermekte olan Etis Lojistikte genel müdür olarak atandı ve göreve başladı.
  • 2015 yılında görevini bırakan Kılıç, lojistik organizatör olmak hedefi ile Site Lojistik kuruluşunu yaptı.
  • 2016 yılında ise 1989’den beri TIR ve Kamyon filosu ile ADR’li taşıma yapmakta olan Cihangiroğlu Nakliyat Ltd.’yi lojistik operatör olarak yapılandırmak için satın aldı.
  • Kılıç, Metes Telekom Ltd. Genel Müdürlüğü ile beraber otomotiv sektörüne dair aerosol üretim yapmakta olan Hema Kimya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığını da yürütmektedir.
  • Girişimci İşadamları Vakfı icra kurulu üyeliğini yapmakta olan Kılıç aynı zamanda; Esagev, Askon, İstandul Deniz Ticaret Odası, EMO gibi sivil toplum kuruluşlarında aktif üyeliği de vardır.

ERDAL KILIÇ BİLDİĞİ DİLLER!

Erdal Kılıç, İyi BİR derecede Fransızca ve İngilizce biliyor.

Nevres Erol Bilecik Kimdir?

Tevfik Yamantürk Kimdir?


Geri Dön