01 / 05 / 2024

Erken emeklilik şartları nelerdir? Erken emekli nasıl olunur? Erken emeklilik formülleri nelerdir?

Erken emeklilik şartları nelerdir? Erken emekli nasıl olunur? Erken emeklilik formülleri nelerdir?

Erken emeklilik, Türkiye’de çalışan büyük bir kesimin hayal kurduğu bir konudur. Erken emeklilik gerçekten bir hayal mi? Erken emekli nasıl olunur? İşte detaylar!



ERKEKLERDE ERKEN EMEKLİLİK

Erkeklerde askerlik borçlanması prim kazanma ve yaşın geriye çekilmesi gibi olanaklar mevcuttur.  Bunun sağlanabilmesi için erkeklerin işe başlamadan önce askerlik görevlerini yapması gerekir. Yani sigorta girişi 1987 girişli olan bir erkek 1 yıl askerlik borçlandığında sigorta girişi 1986 olarak görülmektedir. Ayrıca çalışırken askerlikten dolayı iş yerinden ayrılmak zorunda kalan erkeklerde askerlik yaptığı sürenin primini dışarıdan ödeyerek emekli de olabilirler.

Tapuda yeni düzenleme! Taşınmaz satış sözleşmelerini noterler mi yapacak?

TOKİ 2022 başvuruları başladı mı? TOKİ İstanbul, İzmir,  Adana  başvuruları ne zaman?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön