24 / 07 / 2024

Eryetiş İnşaat Hafriyat Emlak Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eryetiş İnşaat Hafriyat Emlak Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eryetiş İnşaat Hafriyat Emlak Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Gökhan Eryetiş, Nesibe Göknur Eryetiş, Ayşe Gönül Eryetiş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.




Eryetiş İnşaat Hafriyat Emlak Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Gökhan Eryetiş, Nesibe Göknur Eryetiş, Ayşe Gönül Eryetiş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Kasım'da kuruldu. 


Eryetiş İnşaat Hafriyat Emlak Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.      Her türlü şehiriçi ve şehirlerarası servis taşımacılığı  nakliye ve harfiyat ve dekopaj işleri yapmak ve yaptırmak.. 2.      Her türlü turizm işi otel motel camping ve kafe vb. yerleri tesis etmek, tesis edilen firmaları satmak almak,  işletmek,  bununla ilgili organizasyonlar yapmak. 3.      Her türlü emlak işi, komisyonculuk yapmak, yurt içi ve yurt dışında gayrimenkuller almak, aracılık yapmak, yabancı vatandaş adına ülkede gayrimenkul ve menkul almak, satmak, aracılık etmek. 4.      Her türlü inşaat malzemeleri ticaretini alım satımı ithalat ve ihracatını yapmak,  inşaat taahhüt işleri tamir bakım işlerini yapmak, resmi ve özel ihalelere katılmak. ihale işleri yapmak, yaptırmak, alınan ihaleleri başkasına devretmek dahili ticaretini yapmak. 5.      Her türlü araba kiralama işi yapmak. 6.      Benzin istasyonları açmak, Petrol ve madeni yağ ürünlerinin  alımı satımı aracılığı işini yapmak, açılan istasyonları satın almak, işletmek, alınan işletmeleri ikinci şahıslara devretmek, bunlarla ilgili nakliye işleri yapmak ve yaptırmak,  7.      Maksat ve mevzuuna uygun danışmanlık hizmetleri vermek, şirket maksat ve mevzuuna uygun işleri yapabilmek adına gerekli tüm kara hava ve nakil araçları satın alır, satar, kiraya verir, acentalıklar alır, bunlarla ilgili her türlü ithalat ve ihracat işleri yapar.



Geri Dön