24 / 07 / 2024

Nesibe Göknur Eryetiş

Nesibe Göknur Eryetiş

Eryetiş İnşaat Hafriyat Emlak Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Gökhan Eryetiş, Nesibe Göknur Eryetiş, Ayşe Gönül Eryetiş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Dalkur Deniz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dalkur Deniz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Göknur Kurtoğlu tarafından kuruldu.

Curıo Yacht Studıo Yat Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Curıo Yacht Studıo Yat Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Dökük ve Hazal Göknur ortaklığında kuruldu.

Göknur Gıda halka arz için geri sayımda! Halka arz fiyatı ne olacak? Ne zaman borsada işlem görmeye başlıyor?

Türkiye’nin en büyük meyve-sebze ihracatçılarından biri olan Göknur Gıda halka arz için gün sayıyor. Şirket, 1 Mart ile 3 Mart arasında talep toplayacak. Arz gelirinin önemli bir bölümünün yeni yatırımların finansmanında değerlendirilmesi planlanıyor.

Göknur Gıda halka arz edilecek! Hisseler 8-9-10 Şubat'ta satışa sunulacak

Göknur Gıda Maddeleri Enerji İmalat İthalat İhracat Ticaret ve Sanayi AŞ halka arzında hisse senetleri 8-9-10 Şubat tarihlerinde üç gün süreyle satışa sunulacak.

Orhun İlaç Araştırma Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orhun İlaç Araştırma Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Göknur Orhun ve Orçun Orhun ortaklığında kuruldu.

Eryetiş İnşaat Hafriyat Emlak Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eryetiş İnşaat Hafriyat Emlak Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Gökhan Eryetiş, Nesibe Göknur Eryetiş, Ayşe Gönül Eryetiş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Abdullah Gül Selçuklu Uygarlığı Müzesi'ni gezdi!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Gevher Nesibe Medresesi'nde kurulan Selçuklu Uygarlığı Müzesini gezdi. Gazetecilere, "Annemizle babamızla bir gün geçirdik" diyen Cumhurbaşkanı Gül, bekleyen çocuklarla da yakından ilgilendi...

60 yıllık sanayiciyim; gıda, petrol ve demirde böyle zam görmedim

Son aylarda rekor üstüne rekor kıran demir-çelik, petrol ve gıda fiyatları, sanayicilerin tepkisini çekiyor.

TOKİ, Ankara Gölbaşı'nda 1.062 konut yaptıracak

TOKİ, Ankara-Gölbaşı Örencik'e, 1.062 konut, altyapı ve sosyal donatı inşaatı işlerinin yapımı için ihale yapacak.

Gaziantep'te inşaat faaliyetleri 15 gün durduruldu

Gaziantep Müteahhitleri Derneği'nden kentte inşaat faaliyetlerinin 15 gün boyunca durdurulduğu bildirildi.

Antalya'da spor tesisine gökdelen dikecekler

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden Yüzüncü yıl Spor Kompleksi'nin bulunduğu araziye gökdelen yapılacağına dair iddianın gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

Gölbaşı, İç Anadolu Bölgesi'nin Marmaris'i oldu

Gölbaşı, Mogan ve Eymir gölleri sayesinde İç Anadolu Bölgesi'nin Marmaris'i, Bodrum'u konumuna geldi.

Ulusal Peyzaj Mimarlığı Günü kutlanıyor

TMMOB Peyzaj Mimarları Odası ''13 Mayıs Ulusal Peyzaj Mimarlığı Günü'' dolayısıyla bir bildiri yayımladı.

Nesibe Göknur Eryetiş Haberi

Nesibe Göknur Eryetiş

Eryetiş İnşaat Hafriyat Emlak Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Gökhan Eryetiş, Nesibe Göknur Eryetiş, Ayşe Gönül Eryetiş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Kasım'da kuruldu. 


Eryetiş İnşaat Hafriyat Emlak Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.      Her türlü şehiriçi ve şehirlerarası servis taşımacılığı  nakliye ve harfiyat ve dekopaj işleri yapmak ve yaptırmak.. 2.      Her türlü turizm işi otel motel camping ve kafe vb. yerleri tesis etmek, tesis edilen firmaları satmak almak,  işletmek,  bununla ilgili organizasyonlar yapmak. 3.      Her türlü emlak işi, komisyonculuk yapmak, yurt içi ve yurt dışında gayrimenkuller almak, aracılık yapmak, yabancı vatandaş adına ülkede gayrimenkul ve menkul almak, satmak, aracılık etmek. 4.      Her...