11 / 05 / 2024

Escargo (t) projesinde 2.5 milyon Euro'ya!

Escargo (t) projesinde 2.5 milyon Euro'ya!

Bodrum'da turizm ve gayrimenkulü birleştiren Escargo (t) "Ev alma klüp al" konseptiyle her evin önünde denizde yüzen bungalow, iskele ve deniz uçağı pistinin bulunduğu yeni bir konsept yaratıyor



İngiltere merkezli emlak şirketi Monarch Court, Bodrum Gündoğan'da ev ve apart otelden oluşan Escargo (t) isimli yeni yatırımını hayata geçiriyor. 'Ev alma kulüp al" düşüncesinden hareketle yeni bir konsept geliştirilen projede ev ve otel önünde yüzen bungalowlar ile Bodrum'un ve denizin tadını doyasıya çıkarma imkânı tanıyor. 11 ünitelik apart otel, 5 özel villa, 4 dubleks ve 6 flattan oluşan lüks butik yatırımda her evin önünde kendine özel iskelesi debulunuyor. Denizden ulaşım için ise deniz uçağı bağlantısına imkân tanıyan bir platform yer alıyor. Gökhan Avcıoğlu Mimarlık ve Dara Kırmızıtoprak işbirliği ile yapılan projede evlerin önünde, denizde yüzen 10 adet suit bungalow yatırıma farklı bir boyut getiriyor. Son dönemde Bodrum'da yeni trend haline gelen locaları evin önüne kadar getiren yatırımda mimar Avcıoğlu, bungalowların yatırıma farklı bir boyut kazandıracağını düşündüklerini söyleyerek ev sahipleri ve apart otelde konaklayanların belli ücretler karşılığında bu bungalowlardan yararlanacağını belirtiyor.

Villalar 3 milyon euro

Adını daha önce yatırımın bulunduğu bir kulüpten alan Escargo (t) projesindeki daire ve villaların metrekaresi 5 bin eurodan başlayan fiyatlarla satılacak. Projede bulunan lüks villaların satış fiyatının ise 2.5- 3 milyon dolar arasında olacak. Bu arada ev sahipleri için lüks dairelerini kullanmadıkları zamanlarda otel işletmesine vererek kira geliri elde etme imkânı da bulunuyor. 5 bin 700 metrekare inşaat alanına sahip projedeki villalar 120, 240 ve 360 metrekare büyüklüğündeki iki ve üç katlı villalardan oluşuyor. Projenin apart otel olarak işletilecek bölümünde ise 70 ile 120 metrekare büyüklüklerinde bir veya iki odalı mutfak ve banyonun da bulunduğu toplam 11 ünite bulunuyor.

'Ev alma kulüp al' trendi

Avcıoğlu, projede ev satın almaktan çok müşterilere bir kulübe dahil olma ayrıcalığının yaşatılacağını söylüyor. Projede ev sahibi olanlar aidat benzeri kulüp üyeliği karşılıında otel ve kulübün tüm imkanlarından yararlanabilecek.Avcıoğlu, "Bir apart işletmesi ile konutların birlikteliği 24 saat denizde ve karada servis olanağı sunuyor. Evlerin kulllanılmadığı aylarda bakım koruma hizmetleri de hatta kiralanabilmeleri için de gecerliligini koruyor" diye konuştu.

Türkiye'deki 5. projesi

Lüksemburg merkezli City Center Holding bünyesindeki Monarch Court, Türkiye pazarına 2007 yılında Bodrum'daki projeleriyle girdi. Daha önce arazinin bulunduğu Escargo kulüpten adını alan Escargo (t) yatırımı grubun lüks kesime hitap eden Monarch Court Yalıkavak, Monarch Court Hebil, Monarch Bodrum ve Castle Rock projelerinden sonra Bodrum'daki beşinci projesi.

www.monarch-court.com

0252 313 57 40

Dilek TAŞ/Sabah Emlak


Geri Dön