18 / 05 / 2024

Eskidji, Kurtuluş şubesini açtı

Eskidji, Kurtuluş şubesini açtı

Gayrimenkul danışmanlığı konusunda 9 yıldır hizmet veren ESKİDJİ, Şişli-Kurtuluş'ta yeni şube açtı



2001 yılında kurulan ve 2009 itibariyle sayıları 90'ı aşan Bölge Ortakları ve Bölge Ofisleri ile bugün Türkiye'nin en büyük gayrimenkul portföyüne sahip olan ESKİDJİ Gayrimenkul, Şişli-Kurtuluş Bölge Ofisi ile Kurtuluş'ta hizmet vermeye başladı.

10 yıldır Kurtuluş'ta gayrimenkul hizmeti veren Yıldıray Öcal'ın sorumluluğunda bulunan ESKİDJİ Kurtuluş Bölge Ofisi, geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir törenle açılış yaptı. ESKİDJİ'nin değerleri çerçevesinde daha yaygın ve şeffaf hizmet vermeyi amaçlayan ESKİDJİ Kurtuluş Bölge Ofisi'nde mimarların, inşaat-harita mühendislerinin yanı sıra üniversite mezunu emlak uzmanları istihdam ediliyor.

Sahiplerinden gayrimenkulleri toplayarak, onları teşhir yoluyla alıcılarına sunan ve ger.ek değerlerinde satılmasını sağlayan bir gayrimenkul kuruluşu olan ESKİDJİ Gayrimenkul; tarla, arsa, mağaza, büro, plaza, hastane, okul, alışveriş merkezi, fabrika, villa, daire, yazlık, otel, restaurant, eğlence merkezi, malikane, özel ve diğer bütün gayrimenkulleri toplayarak, gerçek değerlerinde alıcılara satılmasını sağlıyor.

Bugün Türkiye'de; 948 personel, 800'ü aşan Acente işbirliği ve 90'ı aşan çağdaş ofisleriyle ESKİDJİ Gayrimenkul, 1997 yılından beri tasfiye, oto, sanat, gayirmenkul, tekstil ve makine-teçhizat gibi çeşitli alanlarda hizmet veren ESKİDJİ kuruluşunun hizmet alanlarından sadece birisi.


Geri Dön