12 / 05 / 2024

Esnaflar dikkat! Faizsiz kredi kira ve hibe desteği!

Esnaflar dikkat! Faizsiz kredi kira ve hibe desteği!

Salgın döneminde vatandaşın yaşadığı olumsuzlukların etkilerini yok etmeye çalışan yetkililer bu dönemde zorluk yaşayan esnaflar için önemli kararlara imza attı.



Esnafa kira desteği verildi

Esnafa bu dönemde gerçekleştirilen desteklerden biri de kira desteğidir. İşyerleri kira olan dükkanlar için; büyükşehirlerde 750 Türk Lirası, diğer şehirler için ise 500 Türk Lirası kira desteği sağlanmıştır. Gelir kayıp desteği kapsamında 1 milyon 78 bin tane esnaf, başvuruda bulunmuş ve 4 milyar 285 milyon Türk Lirası ödeme gerçekleştirilmiştir. Kira desteğinde 171 bin esnaf için 359 milyon 212 bin Türk Lirası ödemesi yapıldı.

Fırsatçı kiracılara dikkat! Hem kirasını ödemiyor, hem de..

Kiracının evi satılırsa ne olur?

Milyonlarca kiracıyı ilgilendiriyor! Rekor artış!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön