15 / 05 / 2024

Espresso makineleri kaç TL? Hangisi en uygun? 29 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Espresso makineleri kaç TL? Hangisi en uygun? 29 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Kahve tutkunlarının sevdiği türlerden olan espressoya özel kahve makineleri meraklıları tarafından çok araştırılıyor. Peki hangi markanın espresso makinesi kaç TL? Özellikleri neler?  Sizler için derledik.



Cihaz, kahve çekirdeklerini özellikle eşit kıvamda öğüterek,  mükemmel bir aromatik kahve deneyimi için demleme işleminde farklı tatların oluşumunu sağlıyor.  Seramik öğütücüler çeliklerin tersine güç eskidiği için birinci sınıf kahvenin tadını uzun süre çıkarmayı garantileyen cihaz, CoffeeDirect kontrol paneli sayesinde kolay kullanım sunuyor.

PHILIPS TAM OTOMATİK ESPRESSO MAKİNESİ

Akıllı demleme sistemi ile öne çıkan markanın bu modeli, mükemmel sıcaklıkta, taze çekirdeklerden öğüterek kahve hazırlama imkanı veriyor. Klasik süt köpürtücü aracılığıyla yumuşak içimli cappuccino'lar veya latte macchiato'lar  hazırlayan cihaz, size kahvenin tadını çıkarma işini bırakıyor. Sezgisel dokunmatik ekranıyla işlem yapması çok kolay olan cihazda 12 adımlı öğütücü ayarı kahve çekirdeklerinin aromasını koruyarak size en mükemmel kahveyi sunuyor.

Espresso makineleri kaç TL? Hangisi en uygun? 29 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Tüm parçaları makinede yıkanabilir durumda olan cihaz, çıkarılabilir demleme grubu ve otomatik kireç temizleme alarmı gibi özellikleriyle de dikkat çekiyor.

ESPRESSO MAKİNELERİ 29 OCAK 2023 FİYAT LİSTESİ:

Delonghi ECP31.21 Espresso & Cappuccino Makinesi: 5.399 TL

Siemens EQ300 otomatik kahve ve espresso makinesi: 7.649 TL

Philips Tam Otomatik Espresso Makinesi: 8.499 TL

 

AYRINTILI BİLGİ İÇİN:http://www.mediamarkt.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 28 Ocak 2023 tarihinde saat 00:56'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.01 Türk Lirası, euro 20.65 Türk Lirası, altının gramı ise 1165 Türk Lirası değerindedir.

Yapay Zeka o kadar zeki değilmiş!  Hukuk ve işletme sınavlarını zor geçti!

2 milyondan fazla EYT’li bu haberi bekliyor! Promosyon en az 25 bin lira olacak!

Yapılandırmada yeni müjde! O borçlara 4 yıla kadar vade yapılabilecek!

İki ilden daha haber geldi! Ekmeğe zam!


Geri Dön