19 / 05 / 2024

Ete zam yolda: Et ve süt kurumu duyurdu!

Ete zam yolda: Et ve süt kurumu duyurdu!

Et ve Süt Kurumu hem küçükbaş hem de büyükbaş hayvan eti alım fiyatlarına zam geldiğini duyurdu.. Böylece küçükbaş hayvan eti alımında kilo başına 5-8 lira, büyükbaş hayvan eti alımında 13-26 lira arası artış yaşandı. Bu zamlar sonrasında piyasanın çok gerisinde kalan kurumun et satış fiyatlarını ar



PİYASANIN GERİSİNDE KALDI!

Et ve Süt Kurumu, küçükbaş hayvan alım fiyatlarına da zam yaptı. Kuzu etinde en düşük 70 lira olan kilo başına karkas et fiyatı 75 liraya, en yüksek 94 lira olan fiyat 99 liraya çıkartıldı. Kıvırcık ırkı kuzulara kiloda 10 lira kıvırcık kuzu primi ödenecek.

Et ve Süt Kurumu karkas ete zam yapmasına rağmen alım fiyatı piyasanın gerisinde kaldı. Serbest piyasada büyükbaş hayvan kesiminde kilo başına karkas fiyatının 120 lira civarında olduğu öğrenildi.

Aman dikkat! 2023'te bunları yapanlar yandı! 20 bin TL'nin üzerinde cezası var...

2023'te yeni düzenlemeler! Her şey değişti! E-Ticaret, WhatsApp, mesleki yeterlilik belgesi, noter, kuaför...

Rus gazı için yeni hamle! Değişiyor...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön