03 / 05 / 2024

Ether’de yeni rekorlar bekleniyor!

Ether’de yeni rekorlar bekleniyor!

Blok zincir, DeFi uygulamalar, NFT işlemler ve Metaverse gibi fütüristik dünyaların temelinde önemli bir role sahip olan Ethereum'da, Altair yükseltmesinin ardından yeni rekorlar öngörülüyor.



Ethereum blok zincir altyapısının kullanımının hızla yükselmesi, merkezi kontrolü olmayan (DeFi) uygulamaların ve NFT işlemlerinin gittikçe artması ve ismini Meta’ya dönüştüren Facebook gibi devlerin üzerinde çalıştığı olası bir ‘metaverse’ içinde de kullanımının temel olacağı öngörüsü ile kripto pazarının yükselen yıldızı Ether’iyeni rekorlara taşıyabilir. 

Dünya Gazetesi'nden Hilal Sarı'nın haberine göre; ABD’li yatırım bankası Goldman Sachs, enflasyonun yükselişini sürdürmesi halinde Ethereum altyapısıyla yıldızı parlayan coin’in sene sonuna 8 bin dolara ulaşabileceğini öngörürken, kripto analistleri arasında öngörüler 14 bin dolara kadar yükseliyor.

Ether’de yeni rekorlar bekleniyor!

2,7 trilyon dolar barajını geçen kripto para pazarının en büyük oyuncusu Bitcoin’de, Dogecoin gibi memecoin’lerde ve alt coin’lerde meydana gelen ralli Ether coin’ini dün bütün zamanların rekoru olan 4 bin 768 dolara kadar çıkardı. 

Ether’de yeni rekorlar bekleniyor!

Enflasyon, Altair güncellemesi ve ETF itici güç

Tüm dünyada atran enflasyona paralel reel getirilerin düşmesi, IG Markets analisti Kyle Rodda’ya göre altın ve kripto para gibi varlıkların cazibesinin artmasına neden oluyor. ABD’de Sermaye Piyasaları Kurumu SEC’in vadeli Bitcoin ETF’sini onaylamasının ardından hem kurumsal hem bireysel yatırımcıların kriptoya olan ilgisi hızla yükselince, enflasyona karşı hedge sadece Ekim ayından bu yana Ether’de yüzde 59, Bitcoin’de yüzde 51 artış yaşandı. Ethereum rallisinin bir diğer itici gücü de geçtiğimiz hafta Ethereum ağında yaşanan Altair güncellemesi oldu.

Bitcoin rekor tazeledi!

Kripto para yatırımcılarına sanal dolandırıcılık uyarısı!

Kripto para piyasaları 3 trilyon barajını geçti!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön