Ekonomi

''Euro bozduralım mı?'' diye düşünenlere net cevap! Çabuk bakın! Euro 11 gün sonra böyle olacak

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımını euro olarak yapanlar euro bugün ne kadar? Euro bozduralım mı? Euro yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtını merak ediyor. Özellikle yatırımını euro/TL kuru olarak yapanlar euro bozduralım mı? Euro bugün ne kadar oldu? Euro düşecek mi, yükselecek mi? Euro ne kadar olacak? sorularının yanıtlarını araştırıyor

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeleri milyonlarca yatırımcı tarafından takından takip ediliyor. Özellikle yatırımını euro/TL kuru olarak yapanlar euro bozduralım mı? Euro bugün ne kadar oldu? Euro düşecek mi, yükselecek mi? Euro ne kadar olacak? sorularının yanıtlarını araştırıyor.

Elinde euro olanlar, euro yatırımı yapanlar için  uzmanlar kritik gelişmenin tarihi açıklayarak euro kurunun ne oalcağını açıkladı. İşte 11 gün sonra euro böyle olacak...

Euro/TL kurunun ne kadar olacağını merak edenler son dakika euro yorumlarını merak ediyor. Uzmanlardan ise bu konuda euro yorumları gelmeye devam ediyor.

Euro/TL kuru ise dolar karşısında değer kaybetmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde euro dolar paritesi 1 seviyesinin altına geriledi ve euro dolar karşısında resmen ezilmişti.


 
Bugün ise euro dolar paritesi tekrar yüzde 1 seviyesinin altına geriledi. Bu düşüş karşısında yatırımcılar endişelenmeye başlarken uzman isimler euro/TL kuru için 11 gün sonrasını işaret etti.

Euro/TL kurununun yönünü belirleyecek olan kritik gelişme 11 gün sonra yaşanacak. 

EURO 11 GÜN SONRA..

Euro/TL kuru son dakika rakamlarını yakından takip edenler euronun yükseleceği tarihi merak ediyor.

Altın ve piyasa Uzmanı İslam Memiş Eylül ayının 15'ini işaret ederek kritik gelişmeyi ve  sonrasında  döviz kurlarında meydana gelecek hareketlerden bahsetti.

13 Eylül tarihinde Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan tarfından ekonomi paketinin açıklanması bekleniyor. Bu paketin açıklanması ile beraber enflasyon konusuna da değinilecek. Bu gelişmelerin ışığında döviz kurlarında özellike euro kurunda yön belli olacak.

İslam Memiş, dolardan uzak durulması gerektiğini vurgularken, dolar karşısında ne değer kaybettiyse alınması yönünde açıklama yaptı.

Euro kuru  da dolar karşısında değer kaybeden döviz kurlarından biri.  İslam Memiş'e göre, euro tarafında uzun bir düşüş beklenmiyor.

EURO KURUNDA SON DURUM

Euro/TL kurunda son dakika verilerini merake denler araştırmalarına devam ediyor. Euro kuru şu dakikalarda alış fiyatı 18,24 TL,satış fiyatı ise 18,30 TL seviyesinde işlem görüyor.

Euro dolar paritesi sabah yüzde 1 seviyesinin altına düşerken şu dakikalarda 1,0008 bandında değerleniyor.

Euro dolara karşı direniyor! Elinde 1 euro bile olanlar hemen bakın! İlk bakan kazanır

Euro bölgesi resesyon tehlikesiyle karşı karşıya

Euro dolar karşısında resmen kül oldu! Kıyıda köşede eurosu olanlar kırmızı alarm

Toz duman olan euro kurunun yükseleceği tarih belli oldu! Euro kurunda flaş gelişme