21 / 05 / 2024

Euro bugün ne kadar oldu? 8 Aralık 2022 euro kaç lira? Son dakika euro/TL kuru

Euro bugün ne kadar oldu? 8 Aralık 2022 euro kaç lira? Son dakika euro/TL kuru

Dolar/TL kuru bugün 18,6 TL ile yatay seyrine devam ederken euro/TL kuru yukarı yönlü seyrine devam etti. Euro bugün ne kadar oldu? 8 Aralık euro kaç lira? Son dakika euro/TL kuru...



PİYASALARDA BUGÜN!

Bugün piyalar için öenmli gelişmeler yaşandı. Bugünkü veri gündeminde  TCMB haftalık para ve banka istatistikleri ile ABD haftalık işsizlik maaşı başvuruları vardı. 

Bakanların yanı sıra Merkez Bankası (TCMB) ve birçok kamu ve finans sektörü temsilcinin yer alacağı "Türkiye 2023 Zirvesi"ndeki konuşmalar da piyasada  yakında takip edildi. 

 Euro bugün ne kadar oldu? 8 Aralık 2022 euro kaç lira? Son dakika euro/TL kuru

FED FAİZ KARARI BEKLENİYOR!

Fed'in faiz artırımlarının hızını yavaşlatabileceği fakat artırımlarına daha uzun süre devam edebileceği yönünde beklentiler gittikçe yayılmaya başladı. Son günlerde açıklanan güçlü istihdam ve hizmet sektörü verilerinin ardından Fed'in faiz artırımlarını daha uzun süre devam ettirebileceği yönünde endişelerin artmasıyla risk iştahı azalmaya başladı. 

DOLARDA SON DURUM!

Küresel piyasalarda ise dolar, yatırımcıların ABD ekonomisinin yakında resesyona girebileceği yönünde endişelerinin artmasıyla bu hafta ilk kez dün diğer başlıca para birimleri karşısında gerilemesinin ardından zayıf seyrini bugün de devam ettirdi. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön