18 / 05 / 2024

Euronun yarın geleceği seviye belli oluyor! İlk görenler kazanacak! Hemen bakın

Euronun yarın geleceği seviye belli oluyor! İlk görenler kazanacak! Hemen bakın

Avrupa Merkez Bankası yarın faiz oranlarını açıklayacak. Faiz oranlarının açıklanmasından sonra euronun yönü belli olmuş olacak. 



Son zamanlarda euro dolar karşısında oldukça değer kaybetti. Euro dolar paritesi uzun aradan sonra ilk defa 0,98 seviyelerine kadar geriledi. 

Dolar kuru gelişmiş tüm ülke para birimleri karşısında değer kazandı. Bu para birimleri içinde en baskın olanı ise euro oldu. Euro 20 yıl aradan sonra ilk defa bu kadar değer kaybetti.

Dün, Euro bölgesinde son dakika gelişmeleri yakından takip edildi. Euro bölgesinde yatırımcıların güveni 28 aydan sonra ilk kez bu kadar sarsıldı.

Euronun yarın geleceği seviye belli oluyor! İlk görenler kazanacak! Hemen bakın

Euro bölgesinde güven sarsılmaya devam ediyor. 28 aydan sonra ilk defa bu kadar dibe vuran euro, yatırımcıların güvenini kaybetti. Euro dolar paritesi dün 0,98 seviyesine kadar geriledi. Bu düşüş sonrasında euro kuru dolar karşısında büyük değer kaybederken yatırımcıların euroya olan güveni sarsıldı.

Yarın Avrupa Merkez Bankası'nın kararı sonrasında euronun yönü belli olacak. Peki ayrın euro yükselecek mi, düşecek mi? Hemen bakın...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön