04 / 05 / 2024

Ev alacaklara müjde! Büyük kredi kampanyası başladı! İşte detaylar!...

Ev alacaklara müjde! Büyük kredi kampanyası başladı! İşte detaylar!...

Kamu bankalarından 750.000 TL konut kredisi kampanyası başladı.



Yatırım yapmak isteyenler ya da yeni ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların konut kredisi kampanyalarını merakla takip ediyorlar. Son yapılan kampanyalardan bir tanesi de kamu bankalarının sunduğu konut kredisi kampanyalarıdır. 

Devlet destekli olarak yapılan bu kampanyalarda bankalar uygun faiz ile işlem yaparken ayrıca da yüksek limitli kredilerde de onay vermektedirler. Bankalar alacağınız evin ekspertiz değerinin %90’ına kadar kredi imkanı vermektedir. Sizde eğer kamu bankası üzerinden kredi kullanmak istiyorsanız, şartlara uygun olursanız aynı gün içinde onay alabileceksiniz. Şimdi sizlere 750.000 TL konut kredisi veren kamu bankaların müşteri şartları hakkında bilgiler verelim.

Ziraat Bankası 750.000 TL Konut Kredisi Başvurusu

Ev alacaklara müjde! Büyük kredi kampanyası başladı! İşte detaylar!...

Kamu bankalarından 750.000 TL konut kredisi alacaksanız ilk olarak Ziraat Bankası kredi kampanyalarına bakabilirsiniz. Banka 180 ay vadeye kadar 0.64 faiz oranları ile konut kredisi vermektedir. Kredi başvurusu yapacak olan müşterilerin kredi notunun yüksek olacağı gibi ayrıca gelir durumunun da iyi olması gerekmektedir. En az 6 aylık sigortanızın düzenli olarak yatması durumunda kredinizi kullanabilirsiniz. Emekli olan vatandaşlarda emekli maaşlarını bu bankadan almaları gerekiyor. Ayrıca konut kredisi kullanacak olan kişilerin evli olmaları durumunda banka şubelerine eşi ile birlikte giderek eş rızası da vermesi gerekmektedir. Bu şartlara uygunsanız size en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek alacağınız evin ekspertiz değerinin %90’ına kadar kredi kullanabilirsiniz.

Vakıfbank 750.000 TL Konut kredisi Başvurusu


Geri Dön