02 / 05 / 2024

Evim Yüksekdağ Rezidans nerede?

Evim Yüksekdağ Rezidans nerede?

Firma: Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş.

Proje: Evim Yüksekdağ

Evim Yüksekdağ'da 363 adet konut ve 9 adet ticari ünite bulunuyor. 3 bloktan oluşan proje 2 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Evim Yüksekdağ Rezidans nerede?



Dairelerin 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği  Evim Yüksekdağ  Evleri  Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş.  imzasıyla inşa ediliyor. Proje 3 blok olarak dizayn edildi. 


"Evim Yüksekdağ Rezidans nerede?" sorusuna İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt yanıtını verebilmek mümkün. Proje 64 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor. 


Esenyurt Evim Yüksekdağ'da sauna, çocuk oyun alanları, fitness center, çok amaçlı açık spor alanları, süs havuzları, kamelyalar, kapalı yüzme havuzu, buhar odası, Türk hamamı gibi sosyal imkanlar sunuluyor. 


Evim Yüksekdağ Konutları fiyatları 2+1'lerde 225 bin TL, 3+1'lerde ise 340 bin TL'den başlıyor. Projede 363 daire ve 9 ticari birim yer alıyor. 


Evim Yüksekdağ Esenyurt'ta dairelerin alanları 90 metrekare ile 148 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Vade farksız taksit seçeneği ile ödeme yapılabilen proje 2 bin metrekarelik alan üzerine yayılıyor. 


Evim Yüksekdağ Rezidans nerede?

Satış ofisi adres: Yeşilkent Mahallesi Nazım Hikmet Bulvarı No:49 Esenyurt / İSTANBUL


Evim Yüksekdağ Esenyurt satış ofisi iletişim

Tel:  444 9 540

Web: www.evimyuksekdag.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön