08 / 07 / 2024

Evlenecekler dikkat! Bu kampanya sizin için

Evlenecekler dikkat! Bu kampanya sizin için

Artan fiyatlar nedeniyle yeni evlenecekler bir hayli zor durumda. Maximum'dan evleneceklere özel bir kampanya geldi. İşte haberin ayrıntıları...



MAXİMUM İLE SUNULAN İNDİRİM VE TAKSİTLER NELER?
Maximum’un sunduğu kampanya dahilinde Vivense’de ek 5 taksit ve yüzde 8 indirim imkanı sunulacaktır. Öte yandan Altınyıldız Classic’te smokin alışverişlerinde anında 300 TL indirim sağlanmaktadır. Bir diğer taraftan Europcar’da araç kiralama işlemlerinde ek %35 indirim ve Tatilbudur’da 7.000 TL ve üzer rezervasyonlarda geçerli olmak üzere 400 TL indirim sağlanmaktadır.

Öte yandan Atasay’da altın ürünlerde %10, pırlantalı ürünlerde ise %20 indirim imkanı sağlanakta. Vestel’de ankastre setlerde %15 indirim, Pazarama’da beyaz eşya çeyiz setlerinde ise 10 bin TL ve üzeri alışveriş sepetlerine 1.000 TL indirim hakkı tanınacak. Diğer taraftan seyahat ve konaklama harcamaları ile mobilya ve beyaz eşya harcamalarına da faizsiz taksitlendirme imkanı sağlanacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön