30 / 04 / 2024

Eylül ayında 90.000 TL sizin! Kimlik numaranızın son hanesine göre alacaksınız!

Eylül ayında 90.000 TL sizin! Kimlik numaranızın son hanesine göre alacaksınız!

Kimlik numarası son hanesi 0-2-4-6-8 olanlara Eylül Ayında 90.000 TL verilecek!



Kimlik numaranzla Eylül ayı içerisinde 90 bin TL ödeme almak isteyenler, Yapı Kredi Bankasının başlatmış olduğu, İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılarak, işlemlerinizi hızlı bir şekilde gerçekleştirebilir.

Bankanın resmi internet sitesinden ve Genel Müdürlük tarafından yapılan duyuru ardından eylül ayı içerisinde nakit kullanmak isteyen bireysel müşterileri için yapı Kredi Bankası, 90 bin TL 24 ay vadeli ihtiyaç kredisi vereceğini duyurdu. Yapı Kredi Bankası'nca başlatılacak olan bu kampanyada nakit ihtiyacı olanlar 90 gün ertelemeli olarak kredi olanağı sunulmaktadır. 

Yapı Kredi Bankası İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl yapılır?

Eylül ayında 90.000 TL sizin! Kimlik numaranızın son hanesine göre alacaksınız!

Yapı Kredi Bankası üzerinden başvurularını gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar, birden fazla yöntem ile birlikte yapmış oldukları kredi kampanyasına katılarak, başvurularını hızlı bir şekilde gerçekleştirebiliyor. Nakit ihtiyacınızın olması durumunda, Yapı Kredi Bankası üzerinden yapmış olduğunuz ihtiyaç kredisi kampanyası başvurusunda, bu şartlara uygun olan vatandaşlar, 5 dakika içerisinde ödemeleri kolay bir şekilde alabilmektedir. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön