21 / 05 / 2024

Eylül ayında 90.000 TL sizin! Kimlik numaranızın son hanesine göre alacaksınız!

Eylül ayında 90.000 TL sizin! Kimlik numaranızın son hanesine göre alacaksınız!

Kimlik numarası son hanesi 0-2-4-6-8 olanlara Eylül Ayında 90.000 TL verilecek!



Sms ile başvuru yapmak istiyorsanız, cep telefonunuz üzerinden ücretli mesaj atmanız istenmektedir. 44 11 numarasına, bireysel, yazın boşluk bırakın, TC kimlik numarasını yazın boşluk bırakın ve aylık geliriniz de yazarak bu mesajı: 44 11 numarasına göndermeniz durumunda, sizlerde 5 dakika içerisinde bu bankadan ne kadar kredi onayı aldığınızı göreceksiniz. 

Eylül ayında 90.000 TL sizin! Kimlik numaranızın son hanesine göre alacaksınız!

Yapı Kredi Bankası, ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar, ayrıca internet bankacılığı uygulamaları üzerinden de kredi kullanabilmektedirler. Yapı Kredi Bankası, ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen kişiler internet bankacılığı uygulamaları üzerinden yapmış oldukları kredi başvuruları sonrasında kredi onayı almaları ile birlikte aynı gün içinde hesaplarına ödemeler alabilmektedirler. Bankanın internet sitesine giriş yaparak buradan ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilir, onaylanan kredinize görebilir ve ihtiyaç kredisi başvurusu yaptıktan sonra aylik taksit ödemelerinizi hesaplayabilirsiniz. 

EDİTÖR NOTU: Bu haber 30 Ağustos 2022 tarihinde saat 21.30'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,18 Türk Lirası, euro 18,14 Türk Lirası, altının gramı ise bin 17 Türk Lirası değerinde.

Araç sahipleri müjde! Benzine bu akşam indirim geliyor

Sürücüler bu müjdeye hasret kalmıştı! Benzine büyük indirim! 29 Ağustos akaryakıt fiyat listesi

Selçuk Geçer açıkladı! Dolar 35 TL'yi aşacak... İşte tarih

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön