11 / 05 / 2024

EYT ile ilgili flaş detay! 1 Ocak'ta 62 bin lira olabilir

EYT ile ilgili flaş detay! 1 Ocak'ta 62 bin lira olabilir

Gündemin en önemli konularından EYT'de vatandaşlar son durumu takip etmekte. Uzmanlar, EYT konusunda önemli bir uyarılar yapıyor. Şimdi de EYT ile ilgili yeni bir detay ortaya çıktı. İşte tüm detaylar...



DOĞUM BORÇLANMASI
Doğum borçlanması konusunda da aynı manzara ortaya çıkıyor. Vergi uzmanı Bal, 49 bin 694 lira olan en az doğum borçlanmasının 82 bin 94 liraya çıktığını aktardı.

EYT'DE ÖDEMELER İÇİN O TARİHE DİKKAT
Bu nedenle uzmanlar tarafından borçlanma olan vatandaşlara, aralık ayında önce ödeme yapmaları tavsiye ediliyor. Bal konuşmasının devamında "Gerek askerlik, gerek doğum… Eğer şartları sağlıyorlarsa mutlaka borçlanmalarını aralıktan önce yapmalarını tavsiye ediyorum. En azından bugün başvuru yapanlar bugünkü kanunlara göre müktesep haklarını korumuş olurlar." şeklinde konuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön