18 / 05 / 2024

EYT'de bütün söylenenleri rafa kaldıran açıklama

EYT'de bütün söylenenleri rafa kaldıran açıklama

Emeklilikte yaşa takılanların gözü hükümetin üzerinde çalıştığı düzenlemeye dönmüşken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Bilgin, şu an masada sadece bir tane EYT formülünün olduğunu ifade etti.



GÖRÜŞMENİN DETAYLARI NEDİR ANLATIR MISINIZ?
Öte yandan Bakan Bilgin geçtiğimiz haftalarda Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Platformu üyeleri ile görüşmüştü. Konuyla ilgili EYT Platformu Üyesi Mehmet Ali Çelik şu ifadelere yer vermişti:

“Biz sadece Bakan Vedat Bilgin’le konuştuk. Bunun ötesinde Türk İş ve AK Parti Grup Başkan Vekilleri ile görüşmeler yaptık. Yaklaşık 22 kişilik bir heyetle 8 farklı ilden derneklerin katılımı ile tüm mağdur dernekleri içeren EYT’sinden Aylık Bağlama Oranına (ABO), stajından kadın borçlanmasına kadar hepsinin temsilcisi olan derneklerle EYT platformu adı altında yapmış olduğumuz görüşmelerde hem AK Parti Grubu’nun hem MHP Grubu’ndan net bir şekilde toplumun tümünü kapsayacak çözümleri 2022 yılı sonuna kadar mutlaka iktidar tarafından çözüleceği ifade edildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön