Ekonomi

EYT'de yeni reçete belli oldu! Bakan Bilgin ve AK partili o isimden sürpriz açıklama! EYT çıkacak mı? Ne zaman çıkacak? 

"EYT yasası ne zaman çıkacak" sorusunun yanıtı milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. Peki AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu ​​​​​​​ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin EYT ile ilgili ne dedi? EYT ne zaman çıkacak? İşte detaylar... EYT haberlerinde son durum gelişmeleri de milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor

Milyonlarca kişi Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili araştırmalarına devam ediyor.  EYT haberlerinde son durum gelişmeleri de milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. 

Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili son dakika gelişmesi dün canlı yayında yaşandı. Milliyet'in aktardığına göre, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili olarak CNN Türk canlı yayınında açıklamalar yaptı.

Peki AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin EYT ile ilgili ne dedi? EYT ne zaman çıkacak? İşte detaylar...

EYT'DE SON DAKİKA 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu canlı yayında yaptığı açıklamalarda sosyal politikalara seçim öncesi diye bakmadıklarını söyleyerek, gelecek hafta 17-18’inde çok kapsamlı, engelli STK’larından kadınlara her alanda yardım yapan kesimlerle çalıştaylar gerçekleştireceklerini dile getirdi. 

Roman vatandaşlarla daha önce çalıştay yaptıklarını dile getiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu "Sadece seçim odaklı değil, sahada beklentiler odaklı yolumuza devam ediyoruz. Bakan Bey masada dedi. Muhakkak bir yol haritası vardır diye düşünüyorum." dedi.

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI BİLGİN'DEN EYT AÇIKLAMASI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin gündemden düşmeyen EYT ile ilgili olarak, bundan sonraki ilk açacakları dosya üzerinde daha önce çalıştıklarını ama detaylandıracakları dosyanın sözleşmeli personel olduğunu söyleyerek, "Tüm sosyal meseleleri görev alanı sayıyoruz. EYT de önümüzde.'' demişti.

 

EYT'de son dakika gelişmesi: Yeni harita resmen belli oldu! EYT yasası ne zaman çıkacak? İşte son durum Haziran 2022!

Milyonlarca EYT’liyi ilgilendiren sıcak gelişme!

Milyonların beklediği EYT için tarih netleşti! EYT'de son durum ne?