21 / 05 / 2024

EYT’liler için peş peşe açıklandı! EYT’liler promosyona doyacak!

EYT’liler için peş peşe açıklandı! EYT’liler promosyona doyacak!

EYT’liler için özel bir promosyon kampanyası başlatıldı. O banka EYT’lileri unutmadı. İşte detaylar!



Kahramanmaraş’ta yaşanan depremler sebebiyle yaşanan gecikmeden sonra milyonlarca EYT'li için kader günü geldi çattı. Şubat ayının ilk haftasında Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu'ndan geçen düzenleme yarın Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunulmayı bekliyor. EYT tasarısının bütün partilerin oy birliği ile kabul edilip, herhangi bir gecikme yaşanmadan yasalaşması bekleniyor. Bu süre içinde EYT'li vatandaşlar için bir müjde de Denizbank'tan geldi.

İlk aşamada düzenlemeden faydalanacak 2 milyon 250 bin kişi için çalışmalarını bitirerek resmi duyuru ile paylaşan Denizbank, EYT düzenlemesi çerçevesinde emekli olanlar için özel bir promosyon kampanyası başlatıldı. İlk maaşlarını almak için gün sayan milyonlarca kişinin emekliliğinden sonra hem promosyon ödemelerinden, hem de bayram ikramiyelerinden faydalanma hakkına sahip olacak.

DENİZBANK EYT'LİLERE REKOR PROMOSYON ÖDEYECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın EYT'yi resmen ilan etmesinden sonra vakit kaybetmeden EYT Federasyonu başkanı Gönül Boran Özüpak ile görüşen Denizbank yetkilileri, internet sitesinden EYT'liler ödeyeceği promosyonu resmen duyurdu. Denizbank'tan yapılan açıklamada "EYT’lilere özel 7.500 TL’ye varan nakit promosyon!" ifadelere yer verildi. Normal emeklilere 5 bin TL'ye kadar ödenen promosyon tutarı, EYT'li olup maaşını Denizbank'a taşıyan kişilere 7500 TL olarak ödeme yapılacak.

Denizbank’ın yaptığı açıklama şu şekilde: "Emekli maaşını DenizBank’tan 3 sene süre ile alma sözü veren emeklilere 5.000 TL’ye varan, EYT çerçevesinde emeklilere ise otomatik fatura ödeme talimatı verenlere 7.500 TL’ye varan promosyon fırsatı!"

PROMOSYON ALMAK İÇİN HANGİ ŞARTLAR İSTENİYOR?

Bankadan resmi olarak yapılan açıklamada 7500 TL'lik promosyon ödemesinden faydalanmak için bir faturanıza otomatik ödeme talimatı vermenizin zorunlu olduğu belirtilerek, "EYT’lilere özel 7,500 TL'ye varan promosyon fırsatından yararlanmak için 0850 222 0 800 iletişim merkezimizi arayıp maaşınızı 3 yıl süre ile bankamızdan alma sözü ve 1 otomatik fatura talimatı vererek promosyon kampanyasına dahil olabilirsiniz" şeklinde açıklama yapıldı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön