18 / 05 / 2024

EYT'liler sevinçten dört köşe oldu! Nisan ayında dört ödeme birden alacaklar!

EYT'liler sevinçten dört köşe oldu! Nisan ayında dört ödeme birden alacaklar!

EYT düzenlemesi ile birlikte yaklaşık 2,2 milyon vatandaş emekliliğe hak kazandı. Mart ayında başvuran EYT’liler ilk maaşlarını bu ay içerisinde alacak. Tabii EYT’lileri maaşın yanı sıra nisan ayında bekleyen başka sürprizler de var…



İLK MAAŞ 17 NİSAN’DA ÖDENECEK

EYT liler sevinçten dört köşe oldu! Nisan ayında dört ödeme birden alacaklar!

Habere göre, emeklilik işlemleri tamamlanan ve başvurusu onaylanan SSK adlı sosyal güvenlik kurumundan emekli olanlar 17 Nisan ile 26 Nisan tarihleri arasında maaşlarını alacak. Bağ-Kur'dan emekli olanlar ise ilk maaşlarını 25 Nisan ile 28 Nisan tarihleri arasında alacak. Haberde, bu tarihlere kadar aşırı yoğunluk sebebiyle maaş bağlanma işlemi gerçekleşmemiş olan EYT’lilerin ise herhangi bir hak kaybına uğramayacağı ve maaş ödemelerinin mayıs ayında yapılacağı kaydedildi.

Diğer yandan; mart ayında başvuran ve başvurusu onaylanan emekliler nisan ayı içerisinde emekli maaşı ve peşin ödemenin yanı sıra bayram ikramiyesi ve promosyon da dahil olmak üzere tüm haklarını alabilecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön