12 / 05 / 2024

EYT'lilerin arsa talebi Trakya'da fiyatları artırdı!

EYT'lilerin arsa talebi Trakya'da fiyatları artırdı!

Depremden sonra bölge tarihinin en büyük emlak hareketliliklerinden birini yaşayan Trakya bölgesine olan ilgi artarak sürüyor. Verilen detaylara göre, EYT'lilerin arsa talebi de Trakya'da fiyatları artırdı...



“TRAKYA’DA EYT’LİLERİN TALEBİ ARSA FİYATLARINI ARTIRDI”

Yaptığı açıklamalarda EYT’lilerin Trakya’da gayrimenkul piyasasını hareketlendirdiğini söyleyen Gülcan Altınay, “Emekli olan vatandaşların bütçesi mega kent İstanbul’dan konut veya arsa almaya yetmeyince en yakın bölgeleri tercih ettiler. Fiyatlarda yüzde 200’lere yakın artışlar yaşandı. 4-5 ay önce sattığımız arazilere şu an 2-3 katı kadar fiyatlar isteniyor. Küçük de olsa bir arsam olsun diyenler de talebin artmasına neden olmasıyla fiyatları da otomatikman artırmış oldu” dedi.

EYT lilerin arsa talebi Trakya da fiyatları artırdı!

“TRAKYA ARSA VE KONUT YATIRIMI İÇİN FIRSAT SUNUYOR”

Yaptığı açıklamada Trakya’nın konut ve arsa yatırımı yapmayı düşünenler için çok uygun bir lokasyon olduğunu dile getiren Gülcan Altınay, “Trakya her zaman yatırım yapılması gereken bir bölgedir.  Trakya Türkiye’nin en fazla göç alan bölgesidir. Ayrıca büyük devlet yatırımları; yollar, kamu tesisleri, üniversiteler, hastaneler ve özel sektör yatırımları; fabrikalar, limanlar, özel üniversiteler, özel hastaneler, Bunların hepsi yatırım yayılması için önemli unsurlar arasında yer alır. Ayrıca Trakya, İstanbul’da kendisine artık yer bulamayan sanayinin yeni yatırım bölgesi haline geldi." dedi.

Altınay açıklamasında bunun sonucu olarak her geçen gün gelişmeye devam eden bir bölge olduğu için her bütçeden kişiye hitap eden yatırımlar bulunduğunu söyleyerek," Örneğin 300 bin tl si olanda bölgeden yatırım yapabiliyor 3 milyon doları olanda. Ve her geçen gün üzerine katlayarak prim yapmayı sürdürüyor." dedi.

O ilde tam 81 bin 438 metrekarelik arazi satılacak! Fiyatına inanamayacaksınız!

Avrupa Konutları Ata satışa çıktı! Artaş'tan Küçükçekmece'ye 413 konutluk yeni proje!

Her şeye zam gelirken, Fiat Egea Sedan'a resmen 41 bin TL indirim geldi! İşte Egea Sedan Haziran fiyatları! Kaçırmayın!


Geri Dön