02 / 05 / 2024

Fakir saç maşası ne kadar? İşte 21 Aralık 2022 fiyat listesi

Fakir saç maşası ne kadar? İşte 21 Aralık 2022 fiyat listesi

Fakir saç maşası fiyatı ne kadar? Özellikleri nelerdir? İşte detaylar...



Kişisel bakımın en önemli adımı olan saç bakımı, hem kadınların hem de erkeklerin fiziksel görünümlerinin istedikleri seviyeye ulaşmasında oldukça önemli bir unsurdur.
Fakir’in son teknolojiden yararlanarak üretmiş olduğu kişisel bakım ürünlerinden biri olan Fakir saç maşası, üretiminde kullanılan malzemeler ve Fakir’in saç bakım ürünleri performansı ile bir araya getirilerek, kusursuz ve kaliteli ürünler ortaya çıkıyor.


Fakir marka saç maşası, her tür saç tipine sahip olan kişiler tarafından rahatlık ile kullanılabilmektedir. Ürünün iç kısmında kullanılan plakalar saça zarar vermez ve böylelikle saçın şekillendirilmesi esnasında, saç bakımının da yapılmasını ayrıca sağlar. 
200 dereceye kadar ısınabilen Fakir saç maşası, kısa süre içerisinde maksimum performansa ulaşarak zaman tasarrufu sağlamanıza yardımcı olur.
Fakir saç maşası ile hem günlük dalgalı saç modellerine hem de abartılı buklelere sahip olmak mümkündür. Ayrıca yüksek güvenlik önemleri çerçevesinde geliştirilmiş bu ürün elektrik tesisatının zarar görmesine neden olmaz.

Saç maşası seçiminde, maşa kalınlığı, maşanın iç yüzeyindek kullanılan malzemeler ve ısı ayarı dikkat edilmesi gereken önemli bir konudur.
Fakir Saç Maşası, keratin katkılı turmalin seramik kaplamasıyla saçlarınıza doğal bir parlaklık kazandırırken ısının kötü etkilerine karşı saçlarınızı korur.
Fakir saç maşasını Led ekranından ısı ayarı seviyesini rahatlıkla ayarlayabilirsiniz. 120⁰C - 200⁰C arasında ısı salınımı yapabilen ürün, uzun süre kullanılmadığında otomatik olarak kapanır ve bu özellikle sayesinde güvenliğinizi korur.

 

Peki, Fakir saç maşası fiyatları ne kadar? Fakir saç maşası kaç TL'den satılıyor? İşte 21 Aralık 2022 fiyat listesi...
 


Geri Dön