18 / 07 / 2024

FED sinyali verdi! Kritik tarih açıklandı

 FED sinyali verdi! Kritik tarih açıklandı

Fed yetkililerinin, son yapılacak oturumda 25 baz puanlık faiz artırımına gitmesi gündemde.




25 baz puanlık bir artış

Mevcut bilgiler dikkate alındığında ileride daha az türbülans göründüğünü dile getiren Waller, "Bir sonraki oturumda 25 baz puanlık bir artıştan yanayım.  Yüzde 2'lik enflasyon hedefimize doğru gidecek çok yolumuz var ve para politikasındaki sıkılaştırmanın devam etmesini desteklemeyi umuyorum" diye konuştu.


Christopher Waller, Amerika Birleşik Devletleri'nin merkez bankacılığı sistemi olan Federal Rezerv Sisteminin (Fed) Yönetim Kurulu üyesidir.2018 yılında Başkan Donald Trump tarafından bu göreve atandı ve Senato tarafından onaylandı. Guvernörler Kurulu Üyesi olarak göreve başladı.

  FED sinyali verdi! Kritik tarih açıklandı

Ocak 2019'da. Waller, sorumlu olduğu St. Louis Federal Rezerv Bankası'nda eski bir genel başkan yardımcısı ve araştırma direktörüdür.bankanın ekonomik araştırma bölümü için. Federal Rezerv'e katılmadan önce, Notre Dame Üniversitesi'nde ekonomi profesörüydü. O da hizmet etti birçok akademik derginin yayın kurulunda yer almakta ve para politikası ve makroekonomi alanındaki araştırmalarıyla tanınmaktadır.

Tarım bakanlığı açıkladı! Çiftçi bayram etti

Bu devirde bu maaş kaçmaz! Memur olma fırsatını değerlendirmek isteyenler acele etsin! Son gün yaklaşıyor

Ekonomi bütün dünyada iş verimini etkilerken analistler 2023 rotasını çizdi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön