02 / 05 / 2024

Fenercioğlu’nun hedefi dünyanın farklı lokasyonlarında 50 şantiye!

Fenercioğlu’nun hedefi dünyanın farklı lokasyonlarında 50 şantiye!

Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu yaptığı açıklamada yurt içi ve yurt dışında toplamda 20 projelerinin olduğunu, iki sene içerisinde de  bu sayıyı dünyanın farklı lokasyonlarında 50 şantiyeye çıkarmayı hedeflediklerini kaydetti.



Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu yaptığı son dakika açıklamasında yurtiçi ve yurtdışında süren toplamda 20 projelerinin olduğunu, iki sene içerisinde de söz konusu bu sayıyı dünyanın farklı lokasyonlarında 50 şantiyeye çıkarmayı planladıklarını bildirdi.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre Bodrum, Kıbrıs, Antalya, Kıbrıs ve İspanya'da yeni projelere başlayan şirket, kısa vadede 3 bin konuta ulaşmayı hedefliyor. 

Fenercioğlu’nun hedefi dünyanın farklı lokasyonlarında 50 şantiye!

Fenercioğlu A.Ş. uzun senelerdir Antalya ve Alanya’da kentsel dönüşüm, inşaat, tarım gibi birden çok sektörde faaliyet gösterirken, hızlı bir yükselişle sektöründe öncü firma durumuna gelen İspanya, Bodrum ve Kıbrıs’ta da başarılı çalışmalarına devam ediyor.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre 100'e yakın mühendisle projelerini sürdürdüklerini kaydeden Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu, hali hazırda süren toplamda 20 projeleri olduklarını söyleyerek, önümüzdeki iki sene içerisinde de hedeflerinin aynı anda dünyanın farklı lokasyonlarında 50 şantiyeye çıkabilmek olduğunu kaydetti.

Yaptığı açıklamada başta mega kent İstanbul lokasyonlu birçok bölgede proje hedefleri olduğunu söyleyen Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu, Antalya, Kıbrıs, Bodrum, İspanya, ve Alanya bölgesinde yatırımlarının devam ettiğini belirterek, tatilcilerin gözdesi Antalya'da yeni imara açılmış olan Altıntaş bölgesinde projelerinin olduğunu söyledi.  Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu açıklamasında "Antalya, Bodrum, Kıbrıs ve İspanya'da da yeni projelere başlıyoruz. Kısa sürede 3 bin konuta ulaşmak istiyoruz.” dedi.

Fenercioğlu’nun hedefi dünyanın farklı lokasyonlarında 50 şantiye!

Kıbrıs ve İspanya’da Yeni Projeler

Yaptığı açıklamada Fenercioğlu A.Ş. olarak yurt dışındaki çalışmaları ile ilgili de önemli açıklamalar yapan Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu “Kıbrıs'ta yatırımlarımıza başladıktan sonra İspanya'nın güneyindeki sahil alanlarında da yeni yatırımlara başladık. İspanya'dan başlayarak turistlerin yoğun ilgi gösterdiği lokasyonlarda projeler yapmayı hedefliyoruz. Söz konusu projelerimizin yüzde 90 gibi önemli bir bölümünü yabancı müşterilerimiz oluşturuyor." dedi.

Açıklamasında özellikle Rusya-Ukrayna savaşından sonra Antalya bölgesine çok ciddi bir yabancı talebi oluştuğuna değinen Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu, Rusya ve Ukrayna’dan sonra Kazakistan ve Afganistan'da yaşanan belirsizlikler nedeniyle de pek çok ülke vatandaşının ülkemize geldiğini kaydederek, "Son dönemlerde yapılan istatistiklere göre yaklaşık olarak 111 ülke vatandaşı Antalya bölgesinde mülk edinmiş durumda.” dedi.

Gayrimenkul işlemlerinden Hazine'ye 27,4 milyar TL'lik katkı sağlandı!

Yatırımda rota değişti: Ev alamayan arsaya yöneldi!

Ev sahipleri 'Boş Ev Vergisi'ne de çözüm buldu! Yeni trend eşyalı kiralık daire!


Geri Dön