04 / 08 / 2024

Fikirtepeli müteahitlerin platformu çöktü!

Fikirtepeli müteahitlerin platformu çöktü!

Fikirtepeli Müteahitlerin, büyük kampanyalarla sunduğu çıkar platformu işlevsiz kaldı. Platform kuruluştaki en temel amacı olarak vatandaşlarla sorunların çözümü olarak açıklanmıştı.





Fikirtepeli Müteahitlerin, büyük kampanyalarla sunduğu çıkar platformu işlevsiz kaldı. Platform kuruluştaki en temel amacı olarak vatandaşlarla sorunların çözümü olarak açıklanmıştı. 


Ama, bugüne kadar yapılan çalışmaların, platformun kendisine üye firmaların menfaatleri doğrultusunda lobicilik yapmak olduğu gözlerden kaçmamaktadır. 


Bugüne kadar ki tüm çalışmaları Fikirtepeli vatandaşları sindirmek, onun oluşturduğu Fikirtepehaber.com gibi bölge medyasını susturmak ya da kendi hedef ve çıkarları doğrultusunda Sivil toplum kuruluşlarını yönlendirmek olan müteahitlerin bu lobi oluşumu tüm faaliyetleriyle şaibelidir.


Bu platform, bu güne kadar kendi çıkar ve menfaatleri dışında hangi faaliyetlerde bulundu !? Kendilerininin karşı grubu olan Fikirtepeli arsa sahiplerinin haklarını koruyan hangi çözüm fikrini ortaya koydu ? 


Bu platformun üyeleri olan müteahitler önce adaletli olmalı, Fikirtepe Halkının arsalarına çökme fikrinden vazgeçmeli ! Arsa sahiplerine karşı uygulamaya çalıştıkları bağımsız bölüm paylaşımındaki adaletsizlikler, resmen göstere göstere çantacılık yapan bazı üyeleri olduğu iddialarının varlığı ortadayken devletimiz böyle bir menfaat oluşumunu muhatap alması ne kadar doğrudur ?


Bu platforma karşı halkımız temsil eden FİKENTDER gibi dernekler olmasa gariban ve yoksul Fikirtepe halkının haklarını savunacak her hangi bir yer olmayacaktı.


Fikirtepe'de yapılan yanlışlara göz yumulamaz. Vatandaşların arsaları kamulaştırılıp sizlere verilemez. Bu yönde yaptığınız lobicilik çalışmaları Yüce Türk Mahkemeleri tarafından hep boşa çıkartılmaktadır. Her şeye rağmen, ısrarla mazlum Fikirtepeli vatandaşların Mülklerine el konulması veya imar dışında bırakılarak vatandaşların cezalandırılması yönünde yapılan çalışmalarınız kabul edilemez. Bundan önce olduğu gibi yapılan yanlışlar mahkemelerden dönmeye mahkumdur. Anayasal koruma altında olan mülkiyet hakları hiç kimse tarafından gasp edilemez ..!


BAKANLIK VATANDAŞI MUHATAP ALMALI 


Fikirtepe'de devletimiz vatandaşların mülkleri hakkında bizzat buranın halkını muhatap almalı, müteahitlerin oluşturduğu çıkar lobilerini bir taraf olarak muhatap almamalıdır.


Ajansfikirtepe/Fikirtepehaber.com




Geri Dön