04 / 08 / 2024

Fikirtepeli müteahitlerin platformu

Fikirtepeli müteahitlerin platformu

Fikirtepeli Müteahitlerin, büyük kampanyalarla sunduğu çıkar platformu işlevsiz kaldı. Platform kuruluştaki en temel amacı olarak vatandaşlarla sorunların çözümü olarak açıklanmıştı.

Bakan Özhaseki 'TOKİ mağdurları platformu var mı?' dedi ve açıkladı: Sosyal konutlarda KDV konusunda müjde gelebilir!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "TOKİ mağdurları platformu var mı?" diyerek önemli açıklamalarda bulundu. İşte Özhaseki'nin o açıklamaları...

Bakırköy Kentsel Dönüşüm Platformu’ndan İBB Meclisi’nin aldığı karara tepki!

Bakırköy Kentsel Dönüşüm Dayanışma Platformu, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi’nin Bakırköy Revizyon Nazım İmar Planına yönelik aldığı siyasi karara dair açıklama yaptı.

Müteahhitlerden ekonomik kriz isyanı! ‘Taleplerimiz karşılanmazsa iş bırakacağız!’

Hızla artan enflasyon ve günden güne büyüyen ekonomik krizden kamu müteahhitleri de etkilendi. Türkiye Kamu Müteahhitleri Platformu taleplerinin karşılanmaması halinde bir hafta iş bırakma eylemi yapacaklarını ifade etti.

Spotify’a milyon dolarlık ceza!

İsveçli müzik platformu Spotify, istenen tüm kişisel verileri ve uluslararası veri transferleri hakkında ayrıntılı bilgi sağlayamamasından dolayı ceza aldı. İşte haberin detayları!

Kiracılar Dayanışma Platformu, fahiş kiralara çözüm istiyor! 

Antalya'da yükselen ev kiraları sebebiyle mağduriyet yaşayan yüzlerce kişi, sosyal medyada bir araya gelerek 'Kiracılar Dayanışması Platformu'nu kurdu ve fahiş kiralara çözüm talepleri için bir araya geldi. 

Online etkinlik platformu depremzedeler için istihdam ve kira yardımı yapacak!

Ünlü ve popüler bir online etkinlik platformu, depremzedeler için yapacağını duyurduğu yardım ile internet aramalarında ön sıraya çıktı. 

Spotify'da dev kampanya tekrar başladı! 28 Kasım 2022 fiyat listesi...

Dünyanın en popüler müzik platformu Spotify, Türkiye'deki ilk üç aylık ücretsiz deneme kampanyasını yeniden başlattı.

Tarım meslek odaları sendika ve dernekler bir araya geldi! Adana Tarım Platformu kuruldu

Nisan ayında 20 kurumun bir araya gelerek Tarım Platformu’nu kurmasının ardından Adana’da da tarım, gıda, hayvancılık ve emek alanından örgütler, tarımdaki sorunlara dikkat çekmek amacıyla Adana Tarım Platformu’nu kurdu.

Apple Music'ten aylık abonelik ücretine dev zam! Apple Music aylık abonelik ücreti ne kadar oldu?

Dünyanın en çok kullanılan 2. dijital müzik platformu olan Apple Music, aylık abonelik ücretini 13.99 liradan, 19.99 liraya çıkarttığını açıkladı.

GYODER, Çözüm Platformu'nda gayrimenkul değerlemesi konuşuldu!

'Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu' olarak sektörün bütün alt açılımlarını aynı çatı altında buluşturan GYODER, Çözüm Platformu toplantısının yedincisini gerçekleştirdi. Toplantı “Değer”ini Kim Bilir? başlığıyla düzenledi.

GYODER Çözüm Platformu: Değerini Kim Bilir paneli 23 Eylül'de!

GYODER Çözüm Platformu: Değerini Kim Bilir paneli 23 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Emlak Katılım müşterileri EmlakFX platformu ile bir araya geliyor!

Türkiye Emlak Katılım Bankası tarafından hayata geçirilen EmlakFX platformu, Emlak Katılım müşterilerine en fırsatlı kurlarla döviz alım-satım ve kıymetli maden alım-satım işlemleri yapma fırsatı sunuyor...

‘GYODER Çözüm Platformu’nda yeni çalışma düzeni konuşulacak!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı örgütü GYODER, Çözüm Platformu toplantısında ‘Şimdi Her Yer Ofis’ başlığı altında son gelişmeler masaya yatırılacak.

Fikirtepeli müteahitlerin platformu Haberi

Fikirtepeli müteahitlerin platformu



Fikirtepeli Müteahitlerin, büyük kampanyalarla sunduğu çıkar platformu işlevsiz kaldı. Platform kuruluştaki en temel amacı olarak vatandaşlarla sorunların çözümü olarak açıklanmıştı. 


Ama, bugüne kadar yapılan çalışmaların, platformun kendisine üye firmaların menfaatleri doğrultusunda lobicilik yapmak olduğu gözlerden kaçmamaktadır. 


Bugüne kadar ki tüm çalışmaları Fikirtepeli vatandaşları sindirmek, onun oluşturduğu Fikirtepehaber.com gibi bölge medyasını susturmak ya da kendi hedef ve çıkarları doğrultusunda Sivil toplum kuruluşlarını yönlendirmek olan müteahitlerin bu lobi oluşumu tüm faaliyetleriyle şaibelidir.


Bu platform, bu güne kadar kendi çıkar ve menfaatleri dışında hangi faaliyetlerde bulundu !? Kendilerininin karşı grubu olan Fikirtepeli arsa sahiplerinin haklarını koruyan hangi çözüm fikrini ortaya koydu ? 


Bu platformun üyeleri olan müteahitler önce adaletli olmalı, Fikirtepe Halkının arsalarına çökme fikrinden vazgeçmeli ! Arsa sahiplerine karşı uygulamaya çalıştıkları bağımsız bölüm paylaşımındaki adaletsizlikler,...