03 / 05 / 2024

Flaş açıklama geldi! Dolar krizi kapıda!

Flaş açıklama geldi! Dolar krizi kapıda!

Büyük yatırım bankası Morgan Stanley, 12 ay içerisinde piyasadan toplamda 2,2 trilyon dolarlık likiditenin çekileceğini öngörüyor.



4,5 KAT DAHA FAZLA OLACAK

Cumhuriyet Gazetesi'nde  yer alan habere göre; bu yılki sıkılaştırmanın 2018 yılında piyasadan çekilen 500 milyar doların 4,5 katı olacağını tahmin eden banka uzmanları, Avrupa Merkez Bankası'nın Euro Bölgesi bankalarına sunduğu düşük faizli fonlama uygulamasına atıfta bulunarak"Mayıs 2022 ve Mayıs 2023 arasında Avrupa Merkez Bankası'nın bilançosunun Fed'den daha hızlı küçülmesini öngörüyoruz" ifadelerini kullandı.

Bitcoin'de pazar müjdesi! Geri döndü! 

Dolarda kritik seviye! İşte bugünkü dolar kuru!

Dolar ve euroda son rakamlar!

Kripto paralar çakılıyor: Bitcoin bir ayda 470 milyar dolar eridi!

Beklenen düşüş geliyor! Yatırımcılar zarar edeceksiniz!

Altın fiyatlarında ters rüzgar! Düşüş başladı!

Bitcoin yatırımcıları dikkat! Morgan Stanley'den Bitcoin yatırımcılarına kritik uyarı! 

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön