12 / 05 / 2024

Flaş! Dolar bir kez daha Euro'nun üzerine çıktı!

Flaş! Dolar bir kez daha Euro'nun üzerine çıktı!

Son günlerde Amerika Merkez Bankası (FED) yöneticilerinin açıklamalarıyla birlikte dünya para piyasalarında değer kazanan dolar,  euro seviyesini bir kez daha geçti. Euro 0,9994 dolara gerilerken sterlin 1,1790 dolara düştü.



Ukrayna - Rusya savaşının küresel piyasalarda Rus petrolünün kaybına yol açacağına dair ön görüler petrol fiyatlarını yükseltmiş durumda. Fiyatların yükselmesindeki diğer bir neden de yaptırımların hedefindeki Kremlin'in misilleme olarak Avrupa Birliği'ne doğal gaz tedarikini azaltmaya hatta kesmeye başlaması.

Enerji fiyatları, euro bölgesi enflasyonunu haziran ayında yüzde 8,6 ile rekor seviyeye çıkararak, marketten elektrik faturalarına kadar her şeyi daha pahalı bir duruma getirdi.

Rusya'dan Almanya'ya uzanan Nord Stream 1 boru hattı planlı bakım nedeniyle kapandığında panik oldukça arttı ve Kremlin'in bu ayki teslimatları göndermeyeceği endişesi oluştu. . Almanya'da olası doğal gaz kesintilerine hazır olmak isteyen çok sayıda vatandaş, şöminelerine odun almak için kuyruklara girdi.

Asgari ücretin ne kadarını enerjiye harcıyoruz?

Altın fiyatları düşüşe geçti! Peki, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın kaç TL oldu? İşte altın fiyatları...

Japon bankasından dolar/TL tahmini! Tarih verdi: "20 TL olacak'"


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön