07 / 05 / 2024

Ford Fiesta fiyatları sizi çağırıyor! Otomobil sahibi olmak isteyenlere müjde! sadece 3 gün geçerli!

Ford Fiesta fiyatları sizi çağırıyor! Otomobil sahibi olmak isteyenlere müjde! sadece 3 gün geçerli!

Ford Fiesta, yakın zamanda üretimi son bulacak. Ford Fiesta için son fırsatlar! İşte detaylar!



Sıfır otomobil piyasasının beğenilen isimlerinden birisi olan Ford Fiesta popülerliğini kaybetmek üzere. B sınıfı HB tarafında yer alan otomobil, pazarı uzun yıllar alt üst etti. Şu sıralarda ise satışları çok iyi gitmemiş olan modelin üretimine son verme kararı ile Ford, 2024 yılında üretim bandından bu aracı indirmeyecektir. Ford Fiesta üretimi artık olmayacak bir araç. Bundan dolayı da son üretim Fiesta satın almak istiyorsanız, elinizi çabuk tutmalısınız.

Araç bu durumun da etkisiyle ülkemizde yalnızca iki donanım paketi ile satılıyor. Ancak üretimi son bulacak olmasına rağmen Ford Fiesta’nın fiyatı hiç de uygun görünmemektedir.

Sınıfına göre oldukça konforlu olan otomobil, yol tutuş anlamında da kullanıcılarından olumlu tepkiler almayı başarıyor. Yalnız otomobilin bagaj hacmi, sınıf standartlarının biraz altında kalmaktadır.

 Kullanıcılarına 292 litrelik bir alan sunan Fiesta, uzun yolculuklardan dolayı bir şehir içi otomobili olduğunu ortaya koyuyor.

Araç yakıt tüketiminde ise şaşırtıcı derece ekonomik bir performans ile tanınan 2023 Ford Fiesta güncel fiyat listesi belirlendi. İşte o detaylar;

  • 1.1L TiVCT 75PS 5 İleri Manuel Benzin
  • Fiyatı: 728.700 TL iken,
  • 1.0L mHEV EcoBoost 125PS 7 İleri Otomatik Benzin/Hibrit
  • Fiyatı: 996.700 TL’den satışa çıkacaktır.

Geri Dön