04 / 05 / 2024

Fransa'da akaryakıt krizinin etkileri bitmiyor!

Fransa'da akaryakıt krizinin etkileri bitmiyor!

Fransa'da akaryakıt krizi pazar pazar dolaşarak tezgah açan esnafın kazancını düşürdü.



FRANSA'DA AKARYAKIT KRİZİ UZUN KUYRUKLARI GETİRDİ!

Ülke çapındaki benzin istasyonlarının yaklaşık yüzde 30'unun yakıtı bitiyor, ancak birçok bölgede yalnızca belirli benzin istasyonları yakıt sağlamaya başlıyor.

Başkent Paris'in de içinde bulunduğu Ile-de-France bölgesindeki Neuilly-sur-Marne kasabasında, benzin istasyonunun dışında oluşan kuyruklar AA kameralarına yansıdı.

Kuyruk, sürücülerin yakıt almak için ortalama 1,5 ila 2 saat beklediği şehrin Direniş Meydanı'na kadar devam ediyor.

Diğer taraftan polis ekipleri arbede yaşanmaması için dağıtım yapan istasyonlarda nöbet başında bekliyor.

Uzun kuyrukta akaryakıt bekleyenlerden Hawa Siby, AA muhabirine, yaklaşık 2 saattir sıra beklediğini açıkladı. Bir haftadan fazladır bu krizi yaşadıklarını anlatan Siby, şunları açıkladı:

"(Akaryakıt kriziyle ilgili hükümetten) Hiçbir cevap alamıyoruz. Hala bunun nereye varacağını bilmiyoruz. Hayatımızı bloke ettiğini düşünüyorum. İş olsun, eğitim olsun, ne yapacağımızı bilmiyoruz artık. Fransa'da bir ilk."

Siby, hangi benzin istasyonlarında akaryakıt bulabilecekleri hakkında bilgi alabildikleri bir uygulama olduğunu vurgulayarak, bazen sıra geldiğinde ise akaryakıtın bitme durumuyla karşı karşıya kaldıklarını belirtti.

Soyadını vermek istemeyen Hassan adındaki araç sürücüsü de 1 saat 20 dakikadır kuyrukta beklediğini bildirerek, "Her şey kötüye gidiyor." dedi.

Akaryakıt yokluğunun çalışanlar için sorun teşkil ettiğini aktaran Hassan, izin gününden istifade ederek arabasına benzin aramaya çıktığını söyledi. Hassan, hükümetin bu sorunu çözmesi gerektiğinin altını çizdi.

Öte yandan bir diğer istasyonda ise akaryakıtın tükendiği görüldü.

3 bin 340 lira yatırılacak! Hesaplarınızı hemen kontrol edin!
İhtiyaç kredisi alacaklar dikkat! En uygun kredi veren banka belli oldu!
Akbank'tan anında 50 bin TL! 
Halkbank'tan yeni kampanya! 31 Ekim'e kadar hemen başvurun!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön