17 / 05 / 2024

Garanti BBVA'dan son dakika flaş açıklama! Bütün müşterileri çok yakından ilgilendiriyor!

Garanti BBVA'dan son dakika flaş açıklama! Bütün müşterileri çok yakından ilgilendiriyor!

Garanti BBVA'dan müşterileri yakından ilgilendiren önemli bir son dakika açıklaması geldi. Hemen bakın... İşte ayrıntılar...



Garanti BBVA ve Türk Hava Yolları, Miles&Smiles kredi kartı işbirliği sözleşmesini 5 yıl daha uzattı. Yeni anlaşma ile Garanti BBVA müşterileri, varlıklarının hacmine ve THY müşteri statülerine göre değişen oranlarda Mil kazanacak. Ayrıca seyahat hizmetleri, restoran ve otel indirimlerinin yanı sıra BonusFlaş uygulaması üzerinden özel kampanyalardan da ekstra Mil kazanabilecekler.

Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı ve Garanti BBVA Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Murat Çağrı Süzer, işbirliğinin devamını önemsediklerini belirterek, müşterilerin 4.5 kata kadar daha fazla Mil kazanma ayrıcalığına sahip olacaklarını ve seyahat ayrıcalıklarından faydalanmaya devam edeceklerini ifade etti. Türk Hava Yolları Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur ise Miles&Smiles programının büyümeye devam ettiğini vurgulayarak, anlaşmanın her iki kurum için de hayırlı olmasını diledi.

Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı ve Garanti BBVA Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Murat Çağrı Süzer tarafından yapılan o açıklama:

“Garanti BBVA olarak Türkiye'nin en çok kullanılan ve en beğenilen kart markalarını müşterilerimize sunmaktan gurur duyuyoruz. Bu kapsamda, Türkiye'nin bayrak taşıyıcısı Türk Hava Yolları ile birlikte hayata geçirdiğimiz, ülkemizin ilk ve en uzun soluklu ortak markalı mil programı iş birliğini devam ettirmeyi önemsiyoruz. Miles&Smiles Garanti BBVA kredi kartları ile 2000 yılından bu yana müşterilerimize yaklaşık 155 milyar Mil kazandırdık. Yeni dönemde ise müşterilerimiz geçmişe göre 4 buçuk kata kadar daha fazla Mil kazanma ayrıcalığına sahip olacak ve araç kiralama, restoran, otel indirimleri gibi seyahat ayrıcalıkları ile kampanyalardan faydalanmaya devam edecek. Anlaşmanın başta müşterilerimiz olmak üzere ilgili paydaşlara hayırlı olmasını dilerim" 

Avrupa'da gaz fiyatları tarihi bir düşüş yaşayarak 35 avronun altına indi! 1.5 yılın ardından ilk yaşandı!
New York Fed'in mayıs ayı imalat endeksi son 4 ayın en düşüğünde!
Seçimlerden sonra dolara ne olacak? Beş ABD'li banka tek tek sıraladı!

Geri Dön